ROMANYALI  EKONOMİ LİSESİ ÖĞRENCİLERİ TURİZM LİSE’SİNİ ZİYARET ETTİ

ROMANYALI EKONOMİ LİSESİ ÖĞRENCİLERİ TURİZM LİSE’SİNİ ZİYARET ETTİ

KADİRLİ OFF-ROAD KULÜBÜ KADİRLİ ADINA YARIŞIYOR

KADİRLİ OFF-ROAD KULÜBÜ KADİRLİ ADINA YARIŞIYOR

OSMANİYE’DE PROJE TANITIM TOPLANTISI

OSMANİYE’DE PROJE TANITIM TOPLANTISI

BAŞKAN OLCAR, “ANNELER GÜNÜ”NÜ KUTLADI

BAŞKAN OLCAR, “ANNELER GÜNÜ”NÜ KUTLADI

GÜVENİN VE GÜVENİRLİLİĞİN ADRESİ “KARASAKAL TARIM”

GÜVENİN VE GÜVENİRLİLİĞİN ADRESİ “KARASAKAL TARIM”

KUR’AN-I KERİM’İ GÜZEL OKUMA YARIŞMASINDA BİRİNCİ OLAN ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ
    • 3 Mart 2021 - 06:03:14


KUR’AN-I KERİM’İ GÜZEL OKUMA YARIŞMASINDA BİRİNCİ OLAN ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ
Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışmasında Birinci olan öğrenciler Kadirli Eğitim Bir-Sen Temsilciliğince ödüllendirildi.
Diyanet İşleri Başkanlığınca düzenlenen “Hafızlık” ve “Kur’an-ı Kerim’i Yüzünden Güzel Okuma” yarışmasında Osmaniye il birincisi olan 15 Temmuz İmam Hatip Ortaokulu 7. sınıf öğrencisi Abdullah Tayyip Acar ile Şehit Mehmet Acıbucu İmam Hatip Lisesi 10.sınıf öğrencisi Bedir Erkayıran,büyük bir başarıya imza atarak düzenlenen yarışmada birinci olarak Kadirli’nin gururu oldular.
Kadirli Eğitim Bir-Sen Temsilciliğince sendika binasında 2 öğrenci için ödül programı düzenlendi.Pandemi nedeniyle katılımın sınırlı tutulduğu programa Sendika yönetimi ve okulların Müdür yardımcıları Serdar Güven ile Memduh Ergin’de katıldı.
Eğitim Bir-sen Temsilciliğince altınla ödüllendirilen öğrenciler yarışmada birinci olmanın haklı gururunu yaşadılar.Sendika Temsilcisi Mustafa Demirci,Çarşamba günü yapılacak olan bölge yarışması öncesi onların moral ve motivasyonunu yüksek tutmak amaçlı ödül vermek istedik.Her kesimin de bu öğrencilerimize sahip çıkması gerek.Çok değerli öğrencilerimizle gurur duyuyoruz. İmam Hatipli Öğrencilerin her alanda başarıyı yakaladıklarını dile getiren Demirci, Milli ve Manevi şuurda yetişen gençlerimiz Hamd olsun çoğalıyor dedi.
Demirci,başta öğrencileri tebrik ederek yetişmelerinde gayret ve emekleri geçen velilere ,okul idaresine, öğretmenlerine ve 15 Temmuz Hafızlık Kur’an Kursu ve Cavidan Benlidayı Hafızlık Kur’an kursu öğreticilerine de ayrıca teşekkür etti.
Geçtiğimiz günlerde de yarışmada birinci olan öğrenciler İlçe Müftülüğünce ödüllendirilmişti.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz