SANAYİ VE TİCARET FUARI AÇILDI

SANAYİ VE TİCARET FUARI AÇILDI

SUMBAS’TA AHIR YANGINI

SUMBAS’TA AHIR YANGINI

DEREDE MAHSUR KALAN İNEK KURTARILDI

DEREDE MAHSUR KALAN İNEK KURTARILDI

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

KÖYLÜNÜN SPOR TESİSİ HAYALİ GERÇEK OLDU
    • 30 Temmuz 2020 - 07:32:01

Kadirli ilçesine bağlı Yoğunoluk Köyü sakinleri, önümüzdeki günlerde hizmete geçecek olan spor tesislerinin açılışının yapılması için adeta gün sayıyor.
MİLLETVEKİLİ DURMUŞOĞLU KÖYLÜNÜN SPOR TESİSİ İSTEĞİNİ KIRMADI
Ak Parti Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu,giden yıl yapmış olduğu köy ziyaretinde vatandaşlarla bir araya gelerek Köylünün istek ve taleplerini dinlemiş özellikle gençlerin Halı saha isteğiyle karşılaşmıştı.Orman ve dağ kolu Köyü olarak bilinen Yoğunoluk’ta spor yapacak alanlarının olmaması nedeniyle gençler spor zevkinden ve sosyallikten uzak kalıyorlardı.
Durmuşoğlu,Ankara’ya dönüşünde ilgili yerlerle görüşerek Köylülere Halı sahanın dışında voleybol ve basketbol alanlarının da olduğu modern bir tesis müjdesi verdi.
Önümüzdeki günlerde açılması planlanan tesisi gezen İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Yılmaz Bal,Köy Muhtarı Mustafa Özçatal ile birlikte tesiste yapılan son rötuşları yerinde inceledi.Muhtar Özçatal,hedeflerinin Köyde, kırsalda yaşayan vatandaşlarımızın yaşam kalitelerini yükseltmek,onları sosyalleştirmek ve spor sevgisini daha çok aşılamak olduğunu belirterek, bu modern tesisi Köyümüze kazandıran sayın Milletvekilimiz Mücahit Durmuşoğlu başta olmak üzere ilçe Kaymakamımız sayın Ahmet Arık’a şahsım ve Köyüm adına teşekkürlerimi iletiyorum dedi.
Özçatal,bu modern tesis tüm Köylü vatandaşlarımızın hayaliydi.Hatta bir çoğu yapılacağına dahi inanmıyordu.Allah razı olsun sayın Milletvekilimiz bizlere jest ve sürpriz yaparak hepimize bu mutluluğu yaşattı.
Bu tesisimiz hem Köyümüze hem de civar Köylere hizmet verecek.
İnşallah Çeşitli turnuvalar düzenleyeceğiz.İnsanlarımız spor özlemlerini giderecek, dostluk ve kardeşlikler pekişecek diyerek, hayalleri gerçeğe dönüştüren sayın Milletvekilimize bir defa daha teşekkür ediyorum dedi.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz