UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

KIZILAY’DAN ÖĞRENCİLERE ÇOCUK BAYRAMI HEDİYESİ

KIZILAY’DAN ÖĞRENCİLERE ÇOCUK BAYRAMI HEDİYESİ

KADİRLİ’DE ESKİ OKULDA YANGIN

KADİRLİ’DE ESKİ OKULDA YANGIN

TURİZM HAFTASI ETKİNLİĞİ

TURİZM HAFTASI ETKİNLİĞİ

YANIK  İBA’YA VE  MECLİS ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

YANIK İBA’YA VE MECLİS ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Köylüler “domuz” nedeniyle mağdur oluyorlar
    • 14 Ocak 2021 - 22:00:29


Köylüler “domuz” nedeniyle mağdur oluyorlar
Kadirli’nin orman köylerinde ikamet eden vatandaşlar, son günlerde tarlalarını talan eden domuzlara karşı yetkililerden destek istiyorlar.
Oruçbey Köyü Muhtarı Mehmet Karacanoğlu, yaptığı açıklamada, tarlalarına mısır, ayçiçeği ve yerfıstığı ekemediklerini, sebze ve meyvelerine domuzların dadanması üzerine mağdur olduklarını söyledi.
Kadirli’nin orman köylerinde sürüler halinde gezen domuzların, girdikleri tarlada hiçbir mahsul bırakmayıp, hepsini telef ettiğini belirten Karacanoğlu, “Domuz sürülerinin ekili alanlarına zarar vermesinin önüne geçemiyoruz. Mahsullerimizi telef ediyorlar. Yiyecek ekmeğimizi yok ediyorlar.
Büyük zarar ediyoruz. Sabahlara kadar nöbet tutan vatandaşlarımız var. 20 kadar orman köyünde vatandaşlar olarak ne yapacağımızı şaşırdık. Bizim gelirimiz bu ektiğimiz sebzeler. Bunların bir kısmını satıyor bir kısmını da saklayıp kışın tüketiyoruz. Bu işe bir çare bulunmasını istiyoruz. Avlanması yasak. Hatta av yapanlara Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü yetkilileri tarafından para cezası veriliyor. Devlet büyüklerimiz ve yetkililerimiz sesimizi duysun.” diye konuştu.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz