KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

KADİRLİ TİCARET BORSASI BAŞKANI VE YÖNETIM KURULU ÜYELERİ  BASINLA BİR ARAYA GELDİ

KADİRLİ TİCARET BORSASI BAŞKANI VE YÖNETIM KURULU ÜYELERİ BASINLA BİR ARAYA GELDİ

TEKELİ KÖYÜNDE ÇIKAN YANGINDA ODUN VE BALYALAR YANDI

TEKELİ KÖYÜNDE ÇIKAN YANGINDA ODUN VE BALYALAR YANDI

Başkan Olcar, şoför ve galerici esnaflarıyla bir araya geldi

Başkan Olcar, şoför ve galerici esnaflarıyla bir araya geldi

KONUŞMALARIYLA BİR DÖNEME DAMGA VURAN ŞEVKİ YILMAZ BUGÜN KADİRLİ’DE
    • 24 Şubat 2020 - 07:14:21

İlahiyatcı- İktisatcı Eski Refah Partisi Milletvekili ve Rize Eski belediye Başkanı Şevki YILMAZ , 24 Şubat 2020 Pazartesi  bu  akşam saat 20.oo’de Kadirli belediyesi Dr. Bahçeli Kültür merkezinde Kadirli Halkıyla buluşacak.
Memur Sen Kadirli temsilciliği tarafından organize edilen ve Kadirli Sivil Toplum Platformunun desteklediği prof. Dr. Necmettin Erbakan’ı Anma proğramı kapsamında“Darbeler ve Dersler” konulu konferans için ilçemizde olacak Şevki Yılmaz’ın konferansına tüm halkımız davet edildi.
Tespitleriyle vatandaşların büyük ilgisini ve sevgisini kazanan Şevki Yılmaz, 1955 senesinde İzmit’de dünyaya geldi. İmam Hatip Lisesi’nde öğrenim gördü. Derince Lisesi`ni de dışardan bitirdi.
1974 senesinde MSP-CHP koalisyonunda, Adalet Bakanlığı’nda özel kalem müdürü olarak çalıştı. 1980’de İstanbul Yüksek İslam Enstitüsü’nden mezun oldu. Daha sonra Kartal Müftülüğü’nde memurluğa başladı. 1982 senesinde Avrupa Milli Görüş Teşkilatları’nda Avusturya bölge başkanlığı görevine getirildi. 1984 senesinde teşkilatın tanıtmadan sorumlu genel başkan yardımcısı oldu. 1995 Türkiye genel seçimlerinde de Refah Partisi`nden (RP) Rize milletvekili olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne girdi. 28 Şubat 1997 süreci sonrasında da RP’den istifa etti. Bu dönemde Necmettin Erbakan, Şevket Kazan, Ahmet Tekdal, İbrahim Halil Çelik, Hasan Hüseyin Ceylan, Şükrü Karatepe, Bekir Yıldız, Zeki Başaran, Selahaddin Aydar, Hasan Celal Güzel ile Recep Tayyip Erdoğan’la birlikte siyasi yasaklılar arasında yer aldı ve bu süreçte Avrupa’ya giderek çalışmalarını burada sürdürdü. 19 Eylül 2004 tarihinde de Türkiye’ye geri döndü. Şevki Yılmaz evli ve üç çocuk babasıdır.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz