“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Şahin müjdeyi sahada verdi…

Şahin müjdeyi sahada verdi…

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

“KOMŞULARLA” İFTARDA BULUŞALIM
    • 17 Mayıs 2019 - 10:32:02

Cemalpaşa Mahallesi’nde, Vahapoğlu Sitesi tarafından birlik ve beraberliği pekiştirmek amacıyla düzenlenen geleneksel iftar yemeği yoğun ilgi gördü.
Sitenin bahçesinde düzenlenen iftar yemeği öncesi Muhammediye Cami İmam Hatibi Hüseyin Kılıç tarafından Kur’an-ı Kerim okundu. Dualar edildi. Ezanın okunmasıyla hep birlikte iftar yapıldı.
Vahaboğlu Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Abidin İspir, katılanlara teşekkür ederek, “Biz site yönetimi olarak sitenin kurulduğu 2011 yılından bu yana geleneksel olarak her yıl ramazan ayının ikinci haftasında site sakinlerine iftar yemeği veriyoruz. Birlik beraberlik içinde yaptığımız bu iftar programı komşuluk ilişkilerimizin pekişmesi dostluk ve muhabbetimizin gelişmesi, her kesimden insanın kucaklaşması adına daima sıcak daima içten ve daima sımsıkı arkadaşlıkların nesilden nesile aynı gayretle aktarılması adına gönülden yapılan bir organizasyondur.

Bunun yanında bu tür güzel buluşmaların herkese örnek olması, apartman hayatında da komşuculuk ilişkilerinin diri tutulması en büyük temennimizdir. Rabbim kabul eylesin. Site sakinlerine teşekkür ederiz.” dedi.
Site sakinleri ise birlik ve beraberliklerinin pekişmesi yönünde düzenlenen iftar yemeğinde emeği geçenlere teşekkür ettiler.
Menderes Özat

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz