“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Şahin müjdeyi sahada verdi…

Şahin müjdeyi sahada verdi…

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

KIZILAY’LA YAYLA PROJESİ BAŞARI İLE TAMAMLANDI
    • 31 Ağustos 2020 - 21:22:04

Osmaniye’nin en büyük yaylalarından olan Zorkun, Cebel, Ayvanın Düzü ve Olukbaşı Yaylasında tatil yapan ailelere mensup çocuk, genç ve engelli grubuna Kızılaycılığı ve yardımlaşma sevgisi aşılanmayı amaçlamıştır.
Şubemizde ilk defa uygulanan Kızılay’la Yayla Şenlendirme Projesi ile Osmaniye’nin en büyük yaylalarından olan Zorkun, Cebel, Ayvanın Düzü ve Olukbaşı Yaylasında tatil yapan ailelere mensup çocuk, genç ve engelli grubuna Kızılaycılığı ve yardımlaşma sevgisi aşılanmayı amaçlamıştır. Özellikle Koronavirüs sebebiyle evde kalan çocukların sosyal hayata alışmasını ve teknolojiden olumsuz etkilenmemesini sağlamak şenlendirme projesinin asıl amaçları içinde yer almıştır.

Kızılay’la Yayla adını verdiğimiz proje gerek hedef kitlesi olan çocuklarda, gerekse ailelerinde memnuniyetle karşılanmıştır. Şenlendirme Projesi kapsamında verilen Kızılay hediyeleri ile 230 aileye, broşürler, ilanlar ve anonslar ile 30 bin kişiye ulaşılmıştır.

Şubemizin Yönetiminin Kızılay gönüllüleri ile birlikte ailesine ulaşılan çocukların “Yaşasın Kızılay!” diye karşılamaları Kızılay coşkusu yaşatmıştır.

Projenin başarıya ulaşması için paydaş kurumlardan; Belediye, Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi, Müftülük, Sağlık Müdürlüğü, Orman İşletme Müdürlüğü ve Korkut Ata Üniversitesi Genç Kızılay Kulübü ile yapılan yazışmalar ve görüşmeler büyük katkı sağlamıştır.

Projenin başarılı olduğunun kanıtlarından biri de faaliyetlerin sosyal medya hesaplarında, yerel ve ulusal basında yer almış olmasıdır.

Zorkun Orman İşletme Şefliği alanına 22.08.2020 Cumartesi tarihinde düzenlenen büyük etkinlik ile kan bağışı kampanyası yapılmıştır. Kızılaycılığın faaliyetleri arasında yer alan kan bağışı kampanyası yanı sıra AFAD, UMKE, Ambulans, İtfaiye aracı ile yapılan eğitim çalışması afet tatbikatı gibi karşılanmıştır.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz