KADİRLİ’DE DEREYE GİREN ÖĞRENCİLERE ÖDÜLLER VERİLDİ

KADİRLİ’DE DEREYE GİREN ÖĞRENCİLERE ÖDÜLLER VERİLDİ

KADİRLİ’DE 18 MART  ŞEHİTLERİ ANMA  GÜNÜ YAPILDI

KADİRLİ’DE 18 MART ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ YAPILDI

ŞEHİT VE GAZİ AİLERİNE İFTAR YEMEĞİ

ŞEHİT VE GAZİ AİLERİNE İFTAR YEMEĞİ

18 MART ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ VE ÇANAKKALE ZAFERİNİN 109. YILDÖNÜMÜ İLÇEMİZDE TÖRENLE KUTLANDI

18 MART ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ VE ÇANAKKALE ZAFERİNİN 109. YILDÖNÜMÜ İLÇEMİZDE TÖRENLE KUTLANDI

18 MART ŞEHİTLERİ İÇİN ANMA GÜNÜ MEVLİT OKUTULDU

18 MART ŞEHİTLERİ İÇİN ANMA GÜNÜ MEVLİT OKUTULDU

Kırgızistan-Türkiye Manas Üniv. ile Karşılıklı Akademik İşbirliği Protokolü İmzalandı
    • 5 Temmuz 2021 - 19:34:37

Kırgızistan-Türkiye Manas Üniv. ile Karşılıklı Akademik İşbirliği Protokolü İmzalandı

 

Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi (KTMÜ) ile Üniversitemiz arasında “Akademik İş Birliği Protokolü” imzalandı.

Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi Senato Salonu’nda yapılan anlaşma Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun ve Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alpaslan Ceylan tarafından imzalandı.

Akademik İş Birliği Protokolü imza törenine Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun ve eşi Muğla Sıtkı Koçman üniversitesi Dr. Öğretim Üyesi Gülsine Uzun, Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi (KTMÜ) Rektörü Prof. Dr. Alpaslan Ceylan, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Coşkun Özalp, Üniversitemiz Dış İlişkiler Kurum Koordinatörü Doç. Dr. Ceyhun Yükselir ile Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi (KTMÜ) Senato Üyeleri katıldı.

İmzalanan protokol, her iki üniversite arasında akademik ve idari personel ile öğrenci değişimleri, üniversite akademisyenleri arasında ortak araştırma faaliyetleri yürütülmesi, akademik personelin ve araştırmacılarının karşılıklı anlaşma ile önceden belirlenen bir yıllık veya daha uzun bir süre için değişimi, taraflarca belirlenen süreler için öğrenci ve lisansüstü öğrenci değişimi, seminerler, kurslar, çalıştaylar ve diğer bilimsel toplantıların düzenlenmesinde iş birliği, eğitim ve araştırma amaçlı bilimsel yayınların, bilimsel dergilerin ve diğer materyallerin ortak yayını, eğitim ve araştırma amaçlı bilgi, yayın, bilimsel dergi ve diğer materyallerin değişimi, birlikte sportif, sanatsal veya kültürel etkinliklerde işbirliği çalışmalarını kapsamaktadır.

Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi (KTMÜ) ile Üniversitemiz arasında imzalanan “Akademik İş Birliği Protokolü” ile yapılacak çalışmaların, iki ülke arasındaki ortak tarihi değerlerin geliştirilerek sağlam temellere oturtulacağını belirten Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, “Akademik İş Birliği Protokolü’nün” kültürel, sosyal ve ekonomik olarak gelişmelerde önemli bir rol oynayacağını ifade etti.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun, “OKÜ, bugün Türk dünyasına hizmet eden ve Türk dünyası gençlerini yetiştiren bir Üniversite olarak, uluslararası ilişkilere ve işbirliklerine önem verecektir. İşbirliğini artırmaya yönelik çalışmalarımız devam edecektir.” dedi.

 

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz