SANAYİ VE TİCARET FUARI AÇILDI

SANAYİ VE TİCARET FUARI AÇILDI

SUMBAS’TA AHIR YANGINI

SUMBAS’TA AHIR YANGINI

DEREDE MAHSUR KALAN İNEK KURTARILDI

DEREDE MAHSUR KALAN İNEK KURTARILDI

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

KAYMAKAM ARIK KADİRLI MESLEK YÜKSEKOKULUNU ZİYARET ETTİ
    • 17 Aralık 2020 - 07:40:00

Kadirli Meslek Yüksekokulu öğrencilerine, sanayi sektöründe bulunan teknik elemanlara ve meslek edinmek isteyenlere yönelik Kadirli Meslek Yüksekokulu bünyesinde, Elektrik Programı Laboratuvarı ile İnternet ve Ağ Teknolojileri Programı Laboratuvarı Kaymakamımız Ahmet Arık’ın katılımı ile yapılan törenle açıldı.
Açılışın ardından Üniversite – Sanayi iş birliği kapsamında uygulamaya yönelik Kadirli Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren SİSSAN Makina Plastik İnş. San ve Tic. Ltd. Şti.ile yaz stajı işbirliği protokolü imzalandı.
Açılış ve imza törenine Kadirli Kaymakamımız Ahmet ARIK, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Türk, Kadirli Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mahmut Hamil NAZİK, Kadirli Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Sayın Dr. Öğr. Üyesi Nermin BAHŞİ, Kadirli Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Bülent YANIKTEPE, Kadirli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmethan YÜKSEL , SİSSAN Makina Yönetim Kurulu Başkanı Salih GÜVEN ve SİSSAN Makina Fabrika Müdürü Dr. Mehmet İSMAİLOĞLU, Basın Mensupları ve Meslek Yüksekokulu Öğretim Elemanları katıldı.
Kaymakam Arık ” Üniversitemize, Kadirli Meslek Yüksekokulumuza destek veren tüm katılımcılara teşekkür ederek Üniversitemize ve Kadirlimize hayırlı olsun dileklerini iletti.
Ayrıca Koronavirüs salgını nedeni ile kurallara uymanın hayati önem taşıdığını belirten Kaymakam Arık “Virüs alacağımız tedbirlerden güclü değil.Kendimiz için çevremiz için hepimiz birbirimize karşı sorumluyuz, lütfen kurallara titizlikle uyalım.Kalabalik ortamlardan uzak duralım. Maske mesafe Temizlik kurallarından asla taviz vermeyelim.Bu vesile ile hastalıkla mücadele eden vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum.Kurallara uyan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum dedi.”

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz