UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

KIZILAY’DAN ÖĞRENCİLERE ÇOCUK BAYRAMI HEDİYESİ

KIZILAY’DAN ÖĞRENCİLERE ÇOCUK BAYRAMI HEDİYESİ

KADİRLİ’DE ESKİ OKULDA YANGIN

KADİRLİ’DE ESKİ OKULDA YANGIN

TURİZM HAFTASI ETKİNLİĞİ

TURİZM HAFTASI ETKİNLİĞİ

YANIK  İBA’YA VE  MECLİS ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

YANIK İBA’YA VE MECLİS ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

KAYMAKAM ARIK HAYIRSEVERLERE TEŞEKKÜR ETTİ
    • 18 Mayıs 2020 - 07:23:34

Kadirli Kaymakamı Ahmet Arık, korona virüs salgını ile mücadele kapsamında ihtiyaç sahibi vatandaşlara ayni ve nakdi yardımlarla destek olan hayırsever kişi ve kurumlara teşekkür etti.
Geçirdiğimiz bu zorlu süreçte Ülkemizin her şeyden çok birlik, beraberlik ve dayanışmaya ihtiyacı olduğunu ifade eden Kaymakam Arık , “Devletimiz, imkânlarını seferber ederek salgının ilk gününden itibaren vatandaşlara destek olmaya başladı. Hepimize moral olacak yardımlaşma kampanyasına, toplumun tüm kesimlerinden yardımlar gelmeye devam ediyor. Bağış ve yardımlarını ayni olarak yapmak isteyen hayırseverlerimize de Kaymakamlık olarak biz yardımcı oluyoruz.
Şimdiye kadar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımıza teslim edilen gıda yardımı kolilerini, ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık ve ulaştırmaya devam ediyoruz. Bu süreçte bağışlarıyla birlik ve beraberliğimize katkı sunan; Kasım Yasdıoğlu,Necati Küçükyılmaz,Duran Çiğdem,Yusuf Karakuş,Fatih Çalış,Mehmet Koşar ,Ruhi Koş , Cengiz Kadıoğlu, Mehmet Ericek, Mehmet Loğoğlu, Lutfi Kadıoğlu,Murtaza Bozat,Murat Özçakısakallı,Oğuz Özdemir,Hakkı Doğan, Hanifi Şen,Bünyamin Nacar,İsmail Demirel,Abbas Çeribaş,Niyazi Nas,Bahri Bakırcı,,Ahmet Eseryel, Kalener Güler, Hacer Topaktaş, Duran Gültepe ,Bünyamin Bozat ,Osman Asarkaya ,Mehmet Eren Soylu Mehmet Loğoğu,Leyla Pişli, Ata Topaktaş,İsmet Topaktaş, Dosteller Derneği,Türk Kızılay’ı Kadirli Şubesi ve tüm hayırseverlerimize, milletimiz özellikle ilçemiz adına teşekkür ediyorum” dedi.
Kaymakamlığımız bünyesinde faaliyet gösterenVefa Sosyal Destek Grupları, hayırsever vatandaşların yardımlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya devam edecektir.
Kadirli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Ziraat Bankası Hesap no:
TR260001000312301477575004

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz