UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

KIZILAY’DAN ÖĞRENCİLERE ÇOCUK BAYRAMI HEDİYESİ

KIZILAY’DAN ÖĞRENCİLERE ÇOCUK BAYRAMI HEDİYESİ

KADİRLİ’DE ESKİ OKULDA YANGIN

KADİRLİ’DE ESKİ OKULDA YANGIN

TURİZM HAFTASI ETKİNLİĞİ

TURİZM HAFTASI ETKİNLİĞİ

YANIK  İBA’YA VE  MECLİS ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

YANIK İBA’YA VE MECLİS ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

KAYMAKAM AHMET ARIK KONFEKSİYON ÜRETİCİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ
    • 9 Temmuz 2020 - 08:05:55

Kadirli İŞ-KUR Hizmet Merkezi tarafından düzenlenen toplantıya katılan Kaymakamımız Ahmet Arık ilçemizde faaliyet gösteren konfeksiyon üretici firma temsilcileri ile bir araya geldi.
Toplantıya, İlçe Emniyet Müdürü Hikmet Aydüz, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Mulla Akpınar, Kadirli İŞ-KUR Hizmet Merkezi Müdürü Abdulhamit Yıldırım, Kadirli Ticaret Odası Başkanı Mehmet Han Yüksel ve konfeksiyon üretici firma temsilcileri katıldı.
İstihdama yönelik yapılan yatırımlara her zaman destek olunduğunu ifade eden Kaymakam Arık; bu bağlamda özellikle pandemi sürecinde üretimin ciddi manada etkilendiğini gerek devlet olarak gerekse mülki idareler olarak alınan bir dizi önlemler ile üreticiye destek olunduğunu belirtti. Firmaların bu yaklaşımı olumlu karşılamaları sonucu ise dünyada çokça örneklerini gördüğümüz ekonomik etkilerin ülkemizde ve ilçemizde daha hafif atlatıldığını söyledi. Yeni açılacak firmalara yine destek olunacağını ifade eden Kaymakam Arık İŞ-KUR’un işbaşı eğitim projesi ile girişimcilerinde desteklendiğini söyledi.
Yaklaşık 3000 civari iş arayan olduğunu ifade eden İŞ-KUR Müdürü Yıldırım, İs başı eğitim programları ile hâlihazırda birçok firmada istihdam sağlandığını yine firmalardan bazılarının istihdama yönelik alımlarda bulunacağını, yeni işletmelerin açılacak olmasıyla Kadirli İlçemize yeni iş kapılarının açılacağını söyledi.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz