Şampiyonlarımız Denizli’de

Şampiyonlarımız Denizli’de

Bülent Can Yeniden  Refah Partisi ilçe başkanı oldu

Bülent Can Yeniden Refah Partisi ilçe başkanı oldu

Kayasuyu ilkokulunda ilköğretim haftası

Kayasuyu ilkokulunda ilköğretim haftası

Olcar,Kadirliyi beraber inşaa edeceğiz

Olcar,Kadirliyi beraber inşaa edeceğiz

Kaymakamdan gazetecilere ziyaret

Kaymakamdan gazetecilere ziyaret

Kayasuyu ilkokulunda ilköğretim haftası
    • 22 Eylül 2024 - 12:04:23

KAYASUYU İLKOKULUNDA İLKÖĞRETİM HAFTASI KUTLANDI

Kayasuyu köyü İlkokulu öğretmen ve idarecileri tarafından hazırlanan Mevlid-i Nebi ve İlköğretim Haftası Kutlama programı velilerin ve katılımcıların büyük beğenisini kazandı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan program okul müdürü Selim Yiğit’in açılış konuşması ile devam etti. Konuşmasında programın hazırlanmasında emeği geçen arkadaşlarımıza ve programımıza katılan siz değerli misafirlerimize teşekkür ediyorum diyen Yiğit,benzer etkinliklerimiz yıl içinde de devam edecek, ayrıca velilerimize yönelik öğrencilerimizle evde daha kaliteli ilgilenmelerine ve aile içi iletişime katkı sunmak amacıyla Aile Eğitimi Kursu düzenlemek istiyoruz bu konuda desteğinizi bekliyorum dedi.
Günün anlam ve öneminin anlatıldığı şiirlerin okunduğu programa konuşmacı olarak katılan Yenigün Ortaokulu müdürü Mustafa Baraklı Mevlid-i Nebi’nin anlamı üzerinde durarak milletimizin Peygamber sevgisini ve Peygamberimizin çocuk sevgisini örneklerle anlattı.
Programa katılan misafirlerden Kadirli 7 Mart Kültür merkezi Derneği başkanı araştırmacı, şair, yazar Celil Çınkır’ın kendi yazdığı ve okuduğu “Can Öğretmenim” şiiri katılımcılar tarafından çok beğenildi.
Dördüncü sınıf öğrencileri tarafından okula yeni başlayan birinci sınıf öğrencilerine “Hoş geldiniz” çiçeği takdim edildi. Öğrencilerle kesilen Mevlid-i Nedi ve İlköğretim Haftası kutlama pastası meyve suyu ile tüm katılımcılara ikramı edildi.
Velilerin, öğrencilerin ve veli ile öğrencisinden oluşantakımlarının kendi aralarında yaptıkları eğlenceli yarışmalar misafirlerden tam puan aldı. İlgi ile izlenen yarışmalardan sonra kazananlara kitap hediye edildi.
Programı çok beğendiklerini ifade eden misafirler güzel bir program hazırlanmış emeği geçenlere teşekkür ediyor devamını bekliyoruz, dediler. Program temin edilen kitapçıkların misafirlere dağıtımı ve hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz