KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

KADİRLİ TİCARET BORSASI BAŞKANI VE YÖNETIM KURULU ÜYELERİ  BASINLA BİR ARAYA GELDİ

KADİRLİ TİCARET BORSASI BAŞKANI VE YÖNETIM KURULU ÜYELERİ BASINLA BİR ARAYA GELDİ

TEKELİ KÖYÜNDE ÇIKAN YANGINDA ODUN VE BALYALAR YANDI

TEKELİ KÖYÜNDE ÇIKAN YANGINDA ODUN VE BALYALAR YANDI

Başkan Olcar, şoför ve galerici esnaflarıyla bir araya geldi

Başkan Olcar, şoför ve galerici esnaflarıyla bir araya geldi

Kaya, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını Kutladı
    • 30 Ekim 2018 - 06:51:00

Osmaniye Ak Parti Milletvekili İsmail KAYA; 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı.

Kaya mesajında şunları söyledi:

“Yüce Milletimizin inanç, cesaret, fedakârlık ve büyük zorluklar içeresinde kurduğu Cumhuriyet’imizin 95’inci yılını gururla kutlamaktayız. Şükürler olsun ki; geçmişten günümüze Cumhuriyetimize sahip çıkmış, ona gözümüz gibi bakmış, bugünlere kadar getirmişiz. Bunun heyecanı ve mutlu gururunu hep birlikte yaşamaktayız.

Birlik ve beraberlik coşkusu, evimizi, sokaklarımızı, caddelerimizi, heyecanla sarmaktadır. Egemenlik kayıtsız ve şartsız asil yüce milletindir; ilkesinden asla taviz vermedik. Bundan sonra da vermeyeceğiz. Güçlü ve büyük, kendinden emin Türkiye için 29 Ekim günü geldiğinde bayrağımız daha coşkulu dalgalanıyor, özgürlüğümüz, hürriyet, bağımsızlık aşkımız, kardeşliğimiz ve dayanışmamız daha da perçinlenmektedir.

29 Ekim’de, milletimizin esareti kabul etmediğini, etmeyeceğini, istiklalimizi ve istikbalimizi koruyacağımızı, genci, yaşlısı, kadını, erkeğiyle tüm milletimizle ay yıldızlı al sancağımızı hür bir şekilde dalgalandıracağımızı bütün dünyaya haykırmaktayız.

15 Temmuz’da yaşanan devletimizin ve milletimizin birliğini, bütünlüğünü ve bağımsızlığını hedef alan her türlü terör olayı, sözde darbe ve işgal girişimine karşı birlik, beraberlik ve dayanışma içinde olduğumuzu, Cumhuriyetimize sahip çıkacağımızı yine millet olarak bütün dünyaya göstermiş olduk.

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Osmaniye ilimizde de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı büyük bir coşkuyla kutlayacağız.

Bu vesileyle, Cumhuriyet’in mimarı olan İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, tüm şehit ve gazilerimizi minnetle ve şükranla anıyorum.

Cumhuriyetimizin 95. kuruluş yıldönümünü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı en içten dileklerimle kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz