“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Şahin müjdeyi sahada verdi…

Şahin müjdeyi sahada verdi…

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

KAYA “27 MAYIS MİLLİ İRADEYE YAPILAN EN BÜYÜK KÖTÜLÜK OLARAK HATIRLANACAK “
    • 27 Mayıs 2021 - 08:48:20
  1. KAYA “27 MAYIS MİLLİ İRADEYE YAPILAN EN BÜYÜK KÖTÜLÜK OLARAK HATIRLANACAK ” Osmaniye Ak Parti Milletvekili İsmail Kaya 27 Mayıs darbesi kapsamında basın bülteni yayınladı. Kaya açıklamasında,

Yıllar önce demokrasi tarihimize kara bir çamur çalınmıştır. Bu çamur ile örümcekleşmiş saplantılı zihniyet Milli İradeyi hedef almıştır. Ülkemiz için mücadele eden demokrasi kahramanları haksız bir şekilde idam edilmiştir. Milletimiz 27 Mayıs Darbesi’ni ülkeye, Aziz Millete, Milli iradeye yapılan en büyük kötülük olarak hatırlayacak.

Bir nevi yapılan bu darbe girişimi Türkiye’nin hedeflerine ulaşmasında emin adımlarla ilerlemesini durdurmaya yönelik bir adımdı. Yine Ülkemize yapılan bu darbe girişimi Gazi Mustafa Kemal’in muasır medeniyetlerin üzerine çıkma hedefine ihanet anlamına gelmektedir. Üzülerek söyleyebilirim ki ! Bu saplantılı zihniyetin küçük de olsa günümüzde kalıntılarını görmek mümkün.

Milli iradeyi hiçe saymaya çalışan, demokrasimizi ve bağımsızlığımızı darbeyle tehdit eden, aslı astarı olmayan yalanlar, iftiralar, ekonomik kriz yaratma eylemleri, ülkenin evlatlarını birbirine düşürme çabasını, amaçlayan tüm eylem, senaryo ve düşünceler Türkiye’nin kutlu yürüyüşünü engelleyemeyecektir.

Demokrasimizi ve bağımsızlığımızı korumak , mazlumların tek umudunu, evimizi, yurdumuzu, göz bebeğimizi, yani Türkiye Cumhuriyeti’ni bu darbeci zihniyete karşı korumak için hep bir adım önde olacağız, olmaya da mecburuz.

Başta darbeciler tarafından haksız şekilde idama mahkum edilen merhum Başbakan Adnan Menderes ve arkadaşları olmak üzere, 27 Mayıs darbesinin tüm mağdurlarını rahmetle ve saygıyla yâd ediyorum. ifadelerini kullandı.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz