“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Şahin müjdeyi sahada verdi…

Şahin müjdeyi sahada verdi…

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

KAVAK’TAN ANKARA VALİ YARDIMCILIĞINA ATANAN ERKAYIRAN’A ZİYARET
    • 17 Ekim 2018 - 18:33:27

Kadirli Eğitim ve Kültür Vakfı (KA-VAK) Genel Başkanı Ahmet DEMİREL, Genel Sekreter Mustafa TUFAN, Genel Muhasip Urfi GÜVEL, Yönetim Kurulu Üyeleri Huriye DEMİRALAY ÖZCAN ve Ercan ÇULLU, Kadın Kolları Başkanı Hatice CANYURDU GÜNEŞ, Başkan Yardımcısı Zeynep ÇAPAR, İlknur GÜL ile Ankara Vali Yardımcılığına atanan Kadirli’li Hemşerimiz   Mustafa ERKAYIRAN ’ı  makamında ziyaret ettilerZiyarette Kadirli Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Ahmet DEMİREL ve Genel Sekreter Mustafa Tufan tarafından Vakfın tanıtımı ve faaliyetleri hakkında genel bilgi verildi.

KA-VAK Kadın Kolları Başkanı Hatice CANYURDU GÜNEŞ tarafından Kadın Kollarının tanıtımı ve faaliyetleri hakkında bilgi verildi. Ayrıca KA-VAK Öğrenci Toplulukları etkinlikleri hakkında bilgi paylaşımı yapıldı.Samimi bir ortamda geçen görüşmede   yöremize en iyi şekilde nasıl katkı sağlayabiliriz ve faydalı olabiliriz hususunda görüşler paylaşıldı.Vali yardımcısı ERKAYIRAN  ise Vakfın faaliyetlerini takip ettiği ve Vakfın  faaliyetlerine fırsat bulduğu sürece katılım sağlayacağı, elinden gelen yardım ve katkıları sağlamaya gayret göstereceğini belirtti.Ziyaret sonunda Sayın Hemşehrimize yeni görevinde başarılar diler, göstermiş olduğu yakın ilgi ve alakaya teşekkür ederiz denildi.

 

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz