OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

KAMU-SEN’E BAĞLI SENDİKA BAŞKANLARI VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ BİRLİK VE BERABERLİK YEMEĞİNDE BULUŞTU
    • 27 Ocak 2022 - 09:46:51

KAMU-SEN’E BAĞLI SENDİKA BAŞKANLARI VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ BİRLİK VE BERABERLİK YEMEĞİNDE BULUŞTU
Kadirli’de Kamu-Sen’e bağlı sendika başkanları ve yönetim kurulu üyeleri birlik ve beraberlik yemeğinde buluştu.
Kadirli Ahmet Topaloğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli’nde Kadirli TÜRKAV tarafından düzenlenen birlik ve beraberlik yemeğine MHP Kadirli İlçe Başkanı Alptekin Uçmak, MHP KAÇEP Başkanı Hatice Şanlıer, Belediye Başkan yardımcısı Cezmi Yavuz ,Türk Sağlık Sen Şube Başkan Yardımcısı Cemal Topalhan,Türk Tarım Orman Sen il Başkan Yardımcısı Feramuz Çinçik, Türk Eğitim Sen ilçe başkanı Yücel Yonca ,Türk Sağlık Sen ilçe başkanı Mehmet Akif Kocaoğlu ,Türk Büro Sen ilçe başkanı Doğukan Hazar Fidan ,Türk Haber Sen İlçe Başkanı Kürşat Solak ,Türk Yerel Hizmet Sen İlçe başkanı Yüksel Fidan ,Türk Diyanet Vakıf Sen Nurettin Gişioğlu,Türk Tarım Orman Sen Sadık Batmaz, Türk Tarım Orman Sen Orman İşletme temsilcisi Mevlana Karaçalıoğlu,Türk Enerji Sen DSİ temsilcisi Muhammet Mustafa Akçalıca,Türk Enerji Sen EÜAŞ temsilcisi Murtaza Efe Sarıbıyık,Türk Eğitm Sen Sumbas İlçe Başkanı Mustafa Bozkurt ve Postane Müdürü Erhan Sarız katıldı.
Birlik ve Beraberlik yemeğinde konuşan MHP İlçe Başkanı Av. Alptekin Uçmak, “Kamu-Sen ailesi çatısı altında; Sendika başkanlarımız ve yönetim kurulu üyeleri ile istişare toplantısı gerçekleştirdik. Kamuda çalışan memur arkadaşlarımızın her türkü sorununda arkasında duracağız. Organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçen başta TÜRKAV Kadirli İlçe Başkanımız Levent Binici ve yönetimi ile toplantıya iştirak eden tüm sendika başkan ve yöneticilerine teşekkür ederim. Birlik ve Beraberliğimiz daim olsun” dedi.
TÜRKAV Kadirli Şube Başkanı Levent Binici ise, “TÜRKAV 1989 yılında merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş tarafından sayın genel başkanımız Dr. Devlet BAHÇELİ’nin de kuruluşunda bizzat görev aldığı kamuda çalışan memur arkadaşlarımızın birlik ve beraberliğini sağlamak amacıyla kurulmuştur.
O zamanlar sendika kurmak, yönetmek yasak olduğu için, ülkücü kamu çalışanları, vakıf çatısı altında toplandılar. Ülkücü kamu çalışanlarının yardımlaşması, kaynaşması, birlik ve beraberliği açısından bir çok rolü o zamanlar başarı ile tamamladı. Daha sonra ki süreçte sendikaların kuruluşunun yasalaşması ile ülkücü memurlarımızın da bu sendikal faaliyetlere katılmaları ile TÜRKAV’ın etkinliği geri plana düştü. Ülkemizde kamu personelinin sendikalaşmasının önündeki engelin kalkmasına, memurların sendika üzerinden organize olmalarına rağmen,TÜRKAV varlığını sürdürmeye, ülkücü camia içindeki özel yerini korumaya devam etmiştir. Sizlerin destek ve katkılarıyla da camiamızın gözbebeği olan vakfımız, bundan sonra da ihtiyaç duyulan her alanda faaliyetlerine ve yardımlarına devam ederek, ülkemizin ve milletimizin hizmetinde olacaktır.
Bununla birlikte Sendikalarımız KAMU-SEN çatısı altında 11 hizmet kolunda faaliyet göstermekte, üstlerine düşen misyonu da fazlası ile yerine getirmektedir.
TÜRKAV olarak camiamızın farklı hizmet kollarında faaliyet gösteren sendika üyelerinin birbiri ile tanışması, kaynaşması amacıyla bu toplantıyı yaptık. Üzerimize düşen tarihi sorumluluğu yerine getirmenin mutluluğu bizlere ayrı bir gurur vermektedir.
Amacımız, bundan sonraki süreçte belli dönemlerde bu toplantıları yaparak, camiamızın birlikteliğini, farklı alanlarda faaliyet gösteren kamu persenelinin tanışmasını, kaynaşmasını sağlamaktır.
Hepsi birbirinden değerli başkanlarımız ve yönetim kurulu üyelerimizle güzel bir istişare toplantısı gerçekleştirdik. Birlik ve Beraberliğimiz daim olsun. Programımıza iştirak eden herkese teşekkür ederim” dedi.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz