TRT BELGESEL’DE “CUMARTESİ” KADİRLİMİZİ İZLEYİN..

TRT BELGESEL’DE “CUMARTESİ” KADİRLİMİZİ İZLEYİN..

KADİRLİ DEVLET HASTANESİ EK HİZMET BİNASI İNŞAATI DEVAM EDİYOR..

KADİRLİ DEVLET HASTANESİ EK HİZMET BİNASI İNŞAATI DEVAM EDİYOR..

Davet …

Davet …

ŞAHİN ANDIRIN’DA ZİYARETLER’DE BULUNDU

ŞAHİN ANDIRIN’DA ZİYARETLER’DE BULUNDU

ORMAN YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

ORMAN YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanına CGC’den ziyaret
    • 6 Temmuz 2023 - 12:40:17

Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanına CGC’den ziyaret

Osmaniye Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti (CGC) Yönetim Kurulu Üyeleri, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Ender Erikan’ı ziyaret etti.
Yeni hastanenin Osmaniye’ye kattığı değerlerin konuşulduğu ziyarette, Osmaniye özelinde sağlık sektörü çalışmaları konuşuldu.
Dr.Ender Erikan’a yeni görevinde başarı dileyen CGC Başkanı Ali Cihangir, yaptığı açıklamada, “Bilindiği gibi kentimize 900 hasta kapasiteli yeni bir devlet hastanesi yapıldı. Böyle olunca sağlık sektörünün de iş yükü arttı. Bu sektör hata ve yanlışı kabul etmeyen hassas ve ekip ruhu ile çalışılması gereken önemli bir sektör. Yeni göreve başlayan Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Ender Erikan’ın da bu anlamda sağlık hizmetlerine katkı sağlayacağına inanıyoruz ve kendisine yeni görevinde başarı diliyoruz” diye konuştu.
Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Ender Erikan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Erikan, başkanlığın kamu hastaneleri ve ağız diş sağlığı merkezlerinin belirlenen hedef, politika ve stratejilere, ilgili düzenlemelere ve performans programına göre yönetmek, faaliyet ve işlemlerini, izlemek, değerlendirmek, denetlemekle yükümlü olduğunu hatırattı.
Sağlık hizmetlerinin kalitesinin arttırılmasının önemli olduğunu ifade eden Erikan, “Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığının oldukça geniş hizmet ağı vardır. Temelinde ise sağlık hizmetlerindeki kalitenin üst seviyede tutulması vardır. Bu anlamda, sağlık alanında görev yapan tüm arkadaşlarımızın özverili çalışması gibi bizlerinde sağlıkta kalite artırımı konusunda yoğun bir çalışma tempomuz vardır. Kentimize kazandırılan Devlet Hastanemizde de hizmet kalitesinin her geçen gün daha da ileri seviyelere taşınması adına mücadele veriyoruz. Basın camiasından da bu anlamda destek bekliyoruz” diye konuştu. CGC Basın

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz