“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Şahin müjdeyi sahada verdi…

Şahin müjdeyi sahada verdi…

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

KALP NAKLİ BEKLEYEN ORTAOKUL ÖĞRENCİSİNE, DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ
    • 9 Ekim 2019 - 07:02:49

Osmaniye’de kalp nakli bekleyen ve bu nedenle okuluna devam edemeyen ortaokul öğrencisi Büşra Altın’a (13) öğretmenleri doğum günü sürprizi yaptı. Uzun bir süredir hastanede kalp hastalığı nedeni ile tedavi gören Merkez Mimar Sinan Ortaokulu 7. Sınıf Öğrencisi Büşra Altın’ın annesi Hamide Altın, okul Müdürü Tekin Özkan’ı ziyaret ederek yaklaşık 6 aydır tedavisi süren Büşra’nın okulunu ve öğretmenlerini çok özlediğini ve biran önce derslerine girmek istediğini söyledi. Bu bilgi üzerine Müdür Özkan’da öğretmenlerle birlikte Büşra’nın doğum gününde ailenin evine ziyarete gitti. Özkan ve sınıf öğretmenleri, Büşra’nın hem doğum gününü kutladı, hem de geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

Öğretmenlerini gördüğünde yaşadığı mutluluk gözlerinden okunan Büşra, kendisi için hazırlatılan pasta üstündeki mumlara üfleyerek doğum gününü öğretmenleri ve ailesi ile beraber kutladı. Baba Kenan Evren Altın ise okul müdür Tekin Özkan’a ve öğretmenlerine teşekkür ederek, “Kızım Büşra’nın sağlık durumu şuanda iyi amadoktorların dediğine göre kalp nakli gerçekleşmez ise durumun iyi olmayacağı yönünde. İnşallah kızım biran önce sağlığına kavuşur ve ikiz kardeşi Kübra ile birlikte okuluna devam eder.” dedi. Okul Müdürü Tekin Özkan ise öğrencilerinin hastalığı nedeniyle okula gelemediğini öğrenince “O okula gelemiyorsa, okulu öğrencimize götürelim istedik.Allahtan acil şifalar diliyorum ve kendisini biran önce okulumuzda, arkadaşları ile birlikte mutlu ve sağlıklı bir şekilde görmek istiyoruz.” diye konuştu.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz