ATAMASI YAPAN DOKTORLAR HASTA KABULÜNE BAŞLADI

ATAMASI YAPAN DOKTORLAR HASTA KABULÜNE BAŞLADI

SUMBAS’DA 23 NİSAN COŞKUSU

SUMBAS’DA 23 NİSAN COŞKUSU

OTOMOBİL EVİN BAHÇESİNE DÜŞTÜ 1 YARALI

OTOMOBİL EVİN BAHÇESİNE DÜŞTÜ 1 YARALI

KADİRLİ’DE 104.YIL 23 NİSAN COŞKUSU

KADİRLİ’DE 104.YIL 23 NİSAN COŞKUSU

VALİ YILMAZ, 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NDE BULUŞTU

VALİ YILMAZ, 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NDE BULUŞTU

Kahrananmaraşlılar Derneği gazetecilerle buluştu 
    • 7 Temmuz 2021 - 15:26:19
  1. -Kahrananmaraşlılar Derneği gazetecilerle buluştu

-Altun ve ekibi CGC’li gazetecilerle biraraya geldi

-Cebelibereketli Gazeteciler, Başkan Altun’un misafiri oldu

 

Osmaniye Kahramanmaraşlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Cebelibereket Gazeteciler Cemiyeti (CGC) üyeleri kahvaltı programında bir araya geldi.

Dernek Başkanı Av. Mehmet Altun, İl Jandarma Komutanlığı Sosyal Tesislerinde düzenlenen etkinlikte, geçtiğimiz günlerde yapılan kongreyle yeni yönetim kurulunun belirlendiğini söyledi.

Gazetecilerin desteğini beklediğini ifade eden Altun, şunları kaydetti:

“Üyelerimizin teveccühü ile başkan seçilerek yeni yönetim kurulumuzu belirledik. Bilindiği gibi Osmaniye’de çok sayıda Kahramanmaraşlı bulunuyor. Biz de hemşerilerimizle bağımızı kuvvetlendirmek, sosyal ve kültürel desteği sağlamak adına 2015 yılında derneğimizi kurduk. Kısa süre önce de derneğimizin yeni yönetim kurulu belli oldu. Bugün burada hem basınla yönetim kurulu üyelerimizi tanıştırmak hem de basın mensuplarımız bize nasıl destek verip nasıl katkıda bulunacaklarını istişare etmek amacıyla toplandık. Biz dernek olarak sizin bize katkılarınızı bekliyoruz. Bugün buraya gelen herkese teşekkür ediyorum.” dedi

CGC Başkanı Ali Cihangir, Kahramanmaraşlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin yeni yönetime başarı diledi.

Derneği Osmaniye’ye katkı sağlamasının önemli olduğunu ifade eden Cihangir, ”Kahramanmaraş’ın Osmaniyelilerle sosyal ve kültürel anlamda kaynaşmasını sağlamak için bu tür dernekler çok önemlidir. Yaşadığınız şehre katkı sağlamak çok önemli. Bu etkinliklerin devam etmesini, kurulan her sivil toplum kuruluşlarının Osmaniye’ye katkı sağlamasını diliyorum. Biz, yapılacak etkinlikte üzerimize düşen her şeyi yapmaya hazırız. Biz bu şehre en küçük katkısı olan her STK’nın her an destekçisi olduk. Bundan sonra da destekçi olmaya devam edeceğiz. Yeni yönetime çalışmalarında başarılar diliyorum.” ifadelerine yer verdi. CGC Basın

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz