Uzun yıllar esnaflık ve market işletmeciliği tecrübesi bulunan ilçenin sevilen simalarından Ahmet Büyükkeleş, kendi işini kurarak Osmaniye yolunda Kadirlim market ismini koyduğu iş yerini hizmete açtı.
GENÇ İŞ İNSANINDAN DUYGULANDIRAN PROJE
Geçtiğimiz günlerde iş yerini açan Büyükkeleş,aynı zamanda örnek bir projeye de imza attı. “Askıda meyve, sebze” ile ihtiyaç sahiplerine destek olan Büyükkeleş, askıda sebze meyve.Gerçek ihtiyacı olan askıdan gelip alabilir.Market ve hayırseverlerin destekleriyle poşetler halinde hazırlanarak tezgaha konulan meyve ve sebzelerden ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız ücretsiz götürebiliyor.Bu zorlu süreçte halkımız için bizde bir şeyler yapmak istedik dedi.Market kısa sürede açılmasına rağmen büyük ilgi görürken,uygun ve kaliteli ürünleri de büyük rağbet görüyor.
- UYARI
- Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
- MANDA SÜTÜ KADINLARA GELİR KAPISI OLDU
- BAŞKAN TARHAN EVLERE KONUK OLUYOR
- BAŞKAN GİZLİCE: ”4 YILDA ÇOK ŞEY YAPTIK”
- 4’LÜ PLAY-OFF’LARA KALAN KADİRLİ DEMİRSPOR BAŞKANI YAPICI’DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMA
- Gazeteci Ali ve İbrahim İmat kardeşler tahliye edildi
- HEPİMİZ…
- Kaymakam Taşkıran vatandaşlarla bir araya geldi
- “KÜTÜPHANELER HAFTASI” KUTLANDI..
- ÇOK UZAKTAN EĞİTİM!
- Osmaniye’deki barajlarda tehlike yok
