OKULLARINDA  DOĞUM YAPAN ANNE KEDİ VE YAVRULARINA ÖĞRENCİLER SAHİP ÇIKTI

OKULLARINDA DOĞUM YAPAN ANNE KEDİ VE YAVRULARINA ÖĞRENCİLER SAHİP ÇIKTI

“Başkan Olcar” sağanak yağış sürecini sahadan yönetti..

“Başkan Olcar” sağanak yağış sürecini sahadan yönetti..

POTOMOBİL ELEKTİRİK DİREGİNE ÇARPTI

POTOMOBİL ELEKTİRİK DİREGİNE ÇARPTI

ÇİÇEKLİDERE KÖYÜ TAHTALI YOLU ULAŞIMA AÇILDI

ÇİÇEKLİDERE KÖYÜ TAHTALI YOLU ULAŞIMA AÇILDI

KADİRLİ’DE “ORMAN BENİM ” ETKİNLİĞİ

KADİRLİ’DE “ORMAN BENİM ” ETKİNLİĞİ

KADİRLİLİ HEMŞEHRİMİZ MUSTAFA EMRE GÜRLEK DOÇENT OLDU
    • 13 Temmuz 2020 - 06:17:48

Yeni ünvanını alarak akademik başarı gösteren Kıymetli Hemşehrimiz Dr.öğretim görevlisi Mustafa Emre Gürlek Doçent oldu.
Daha önce Kahramanmaraş,Isparta ve son olarak Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesinde görev yapan hemşehrimiz Gürlek,Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde yaptığı bilimsel çalışmalarda 15 den fazla yeni salyangoz türü tanımlamış ve ayrıca salyangoz yetiştiriciliği alanında çalışmalarda bulunmuştu.Gürlek bu başarılı çalışmalar neticesinde bu ay itibarı ile Biyoloji alanında Doçent ünvanı almaya hak kazandı.
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Fen Edebiyat Fakültesinde Araştırma Görevlisi olarak görev yapan Mustafa Emre Gürlek tarafından 2014 yılında üç yeni salyangoz türü keşfetmişti.
Gürlek bu çalışmalar neticesinde bilinen midye ve salyangoz türlerinin dışında literatüre girmemiş üç yeni salyangoz türü tespit ederek önemli bir başarıya imza atmıştı.
Kadirli’nin tanınmış ailelerinden olan Gürlek,aynı zamanda 2019 yılında Ak partiden il Genel Meclis üyeliği yapan ilçenin saygın simalarından Ahmet Gürlek’in de oğlu.
Kıymetli hemşehrimiz Doç.Dr.Mustafa Emre Gürlek’i kutlar Akademik hayatlarında üstün başarılar dileriz.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz