KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

KADİRLİ TİCARET BORSASI BAŞKANI VE YÖNETIM KURULU ÜYELERİ  BASINLA BİR ARAYA GELDİ

KADİRLİ TİCARET BORSASI BAŞKANI VE YÖNETIM KURULU ÜYELERİ BASINLA BİR ARAYA GELDİ

TEKELİ KÖYÜNDE ÇIKAN YANGINDA ODUN VE BALYALAR YANDI

TEKELİ KÖYÜNDE ÇIKAN YANGINDA ODUN VE BALYALAR YANDI

Başkan Olcar, şoför ve galerici esnaflarıyla bir araya geldi

Başkan Olcar, şoför ve galerici esnaflarıyla bir araya geldi

KADİRLİLİ GAZETECİLER “KURU FASULYE GÜNÜNDE” BİR ARAYA GELDİ
    • 11 Kasım 2021 - 07:33:55

Kadirli’li Gazeteciler kuru fasulye gününde bir araya gelerek meslekleriyle ilgili sorunları konuştular. Kadirli Devlet Hastanesi Başhekimi Şamil Gerek ve İlçe Sağlık Gurup Başkanı Ayşe Bozkurt’un da davetli olduğu yemekte Gazeteciler; Covit pandemisi süreci içerisinde ilçede gerçekleştirilen gerek tedavi, gerekse önleyici tedbirlerin uygulanmasında özverili çalışmalarından dolayı Gurup Başkanı Bozkurt’a ve Başhekim Gerek’e teşekkür ettiler. Gazetecilerin teşekkürüne cevaben konuşan Kadirli Devlet Hastanesi Başhekimi Şamil Gerek; muhtevası tam olarak anlaşılamayan bir virüsle mücadele edildiğini belirterek ” aşı çalışmaları sürecinden sonra bu mücadelede büyük merhale katettik.

Şu an pozitif vakalar artsa da yoğun bakım hasta sayımız düşük. Ancak bu sürecin bizi rehavete düşürmemesi lazım. Maske sosyal mesafe ve temizlik en az tedavi kadar önemlidir. Toplum olarak ne aşıya ne de vücudumuza güvenerek tedbiri elden bırakmamamız lazım”dedi.Sağlık Gurup Başkanı Ayşe Bozkurt ise davet için gazetecilere teşekkür ettikten sonra Kadirlide fiilasyon çalışmalarını aralıksız devam ettiğini belirterek Fiilasyon çalışmalarının pandeminin önlenmesinde çok önemli olduğunu söyledi.

Bozkurt; mevcut personelle imkanları zorlayarak gayretli bir çalışma içerisinde bulunduklarını belirterek; “bu mücadelede koordinasyonun çok önemli olduğunu biliyoruz. Koordinasyon ekip çalışması gerektirir. Gurup Başkanlığımız olarak sağlam bir ekip ruhuna sahibiz. Bu mücadelede basın da bizle birlikte görev yaptı” diyerek Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Muzaffer Yüksel Kaya’ya ve gazetecilere teşekkür etti. Kadirli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Muzaffer Yüksel Kaya
Sağlık Gurup Başkanı ve Başhekim Gerek’in sundukları çiçek buketini Gazeteciler adına aldığını belirterek davete katıldıklarından dolayı teşekkür etti. Gazetecilerin Karatepe Park Otel’de düzenledikleri Kuru fasulye pilav gününe ayrıca Karatepe Otel sahibi Kadir Kastal’da katıldı.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz