“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Şahin müjdeyi sahada verdi…

Şahin müjdeyi sahada verdi…

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

Kadirli’de “Ülkücü Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu Kütüphanesi”Açıldı
    • 23 Şubat 2022 - 08:09:39

Kadirli’de “Ülkücü Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu Kütüphanesi”Açıldı
Kadirli 100. Yıl Ortaokulu’nda Ülkücü Şehit Çakıroğlu adına yaptırılan kütüphanenin açılışı dualarla yapıldı.
Kadirli Ülkü ocakları tarafından yapılan kütüphanenin açılışına oldukça yoğun bir ilgi vardı.
Açılış programı saygı duruşu ve istiklal marşı okunmasıyla başladı.
Kurdale kesimi öncesi bir konuşma yapan Kadirli Ülkü Ocakları Başkanı Coşkun Akğöllü,
Şehidimizin İsmi bu kütüphane ile ilçemizde bu okulumuzda yaşayacak.Okuyan öğrencilerimiz vatan sevgisini, bayrak sevgisini ve millet şuurunu örnek alarak yetişecek diyerek,
Ülküsü ve ülkesini hiç bir karşılık beklemeksizin sevmekten başka hiçbir şey bilmeyen bütün şehitlerimizi minnet ve şükranla yad ediyorum.
Kütüphanenin kurulmasında belediye başkanımız sayın Ömer Tarhan’a ve emeği geçenlere teşekkür ediyor kütüphanemizin hayırlara vesile olmasını diliyorum dedi.Ardından bir konuşma yapan Osmaniye Ülkü Ocakları Başkanı Burak Bulut’da Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun adının yaşatılması adına oluşturulan kütüphanenin hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti.
Çakıroğlu’nun adının ölümsüzleştirilmesinin oluşturulan kütüphanelerde kitapların okunmasıyla olacağını belirten Bulut, “Nice Fırat’lar yetişsin diye, okulumuzda güzel bir kütüphane oluşturuldu. Mevcut öğrenci kardeşlerimizin de her gördüğünde Çakıroğlu’nu merak etmesi hasebiyle şahsım ve mensubu olmaktan onur duyduğum ülkücü-milliyetçi hareketi gururlandırmıştır.” diye konuştu.
Kurdale kesilmesinin ardından açılışa gelen misafirler de kütüphaneyi gezerek Kadirli Ülkü ocaklarında teşekkür ettiler.
Ocak başkanı Akğöllü’nun misafirleriyle tek tek ilgilenmesi de gözlerden kaçmadı.
Akğöllü ayrıca,sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda açılışa katılan,Ülkü Ocakları Osmaniye İl Başkanımız Sn. Burak BULUT, Kadirli Belediye Başkanımız Sn. Ömer TARHAN, MHP Kadirli İlçe Başkan Vekilimiz Sn. Ali CİNKARA, MHP KAÇEP İlçe Başkanımız Sn. Hatice ŞANLIER, MHP Kadirli İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Akparti Kadirli İlçe Başkanı Sn. İsmail ORUÇ, KADİRLİ İlçe Emniyet Müdürü Sn. Suat AKBAY, Kadirli İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn. İlyas TAPSIZ,Belediye Başkan Yardımcımız Sn. Cezmi YAVUZ, MHP Belediye Meclis Üyelerimiz Sn. Engin KARABULUT, Sn. Kerem SONCU, TÜRKAV Kadirli İlçe Başkanımız Sn. Levent BİNİCİ, TÜRKEĞİTİM-SEN Kadirli İlçe Başkanımız Sn. Yücel YONCA, KADİRLİ Halk Eğitim Müdürü Sn. Tahir TARHAN, KIZILAY Kadirli İlçe Başkanı Sn. Zafer BİÇER ve EGİTİMBİRSEN Kadirli İlçe Başkanın Sn. Mustafa DEMİRCİ’ ye ve diğer misafirlere teşekkür ederim dedi

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz