KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

KADİRLİ TİCARET BORSASI BAŞKANI VE YÖNETIM KURULU ÜYELERİ  BASINLA BİR ARAYA GELDİ

KADİRLİ TİCARET BORSASI BAŞKANI VE YÖNETIM KURULU ÜYELERİ BASINLA BİR ARAYA GELDİ

TEKELİ KÖYÜNDE ÇIKAN YANGINDA ODUN VE BALYALAR YANDI

TEKELİ KÖYÜNDE ÇIKAN YANGINDA ODUN VE BALYALAR YANDI

Başkan Olcar, şoför ve galerici esnaflarıyla bir araya geldi

Başkan Olcar, şoför ve galerici esnaflarıyla bir araya geldi

KADİRLİ’DE TEMİZLİK VE DEZENFEKTE SEFERBERLİĞİ
    • 14 Aralık 2020 - 07:37:38

İçişleri Bakanlığı tarafından 2 gün süreyle il sınırları içinde sokağa çıkma yasağı getirilmesinin ardından Siz Evde Belediyeniz Görevde sloganı ile temizlik ekipleri tarafından boş kalan çarşı, tüm mahalle, cadde ve sokaklar temizlendi ve dezenfekte edildi.
Korona virüse karşı yoğun olarak kullanılan merkez çarşı ve sokaklar ilaçlı sular ile yıkandıktan sonra, ikinci gününde ise dezenfekte çalışmaları yapıldı .
Gece ve gündüz devam eden temizlik ve dezenfekte çalışmalarının aralıksız devam ettiğini söyleyen Belediye Başkanı Ömer Tarhan “Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz fırsattan istifade temizlik çalışması yaptı. Daha temiz bir Kadirli icin yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Sokağa çıkma yasağının açıklanmasından sonra çarşıların, cadde ve sokakların boşalmasını fırsat bilip, temizlik çalışmaları yaptık. İlçemizin ana cadde ve sokaklarını dezenfekte ettik. Sitelerimizin girişleri ve asansörler dezenfekte edilirken İtfaiyemiz tarafından da site bahçeleri ilaçlı su ile yıkanarak dezenfekte ediliyor. Yine Savrun Çayındaki turp yıkama havuzlarında işçilerimizin dinlenme ve yemekhanelerini dezenfekte ettik. Kadirli Belediyesi gece gündüz Koronavirüs ile mücadelesine ve Daha temiz bir Kadirli için çalışmalarına devam ediyor” dedi.
Ayrıca Başkan Tarhan sokağa çıkma sınırlamasında ekiplerimiz vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılama noktasında da seferber olmuş durumda diyerek “ hem covid-19 tedavisi gören vatandaşlarımızın sabah kahvaltı ve 3 çeşit sıcak yemek ve gıda yardımında bulunuyoruz hem de 65 yaş üstü vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak için de tüm ekip arkadaşlarımızla fedakarca çalışıyoruz” dedi

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz