SANAYİ VE TİCARET FUARI AÇILDI

SANAYİ VE TİCARET FUARI AÇILDI

SUMBAS’TA AHIR YANGINI

SUMBAS’TA AHIR YANGINI

DEREDE MAHSUR KALAN İNEK KURTARILDI

DEREDE MAHSUR KALAN İNEK KURTARILDI

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

KADİRLİ’DE ŞUURLU GENÇLİK KONULU KONFERANS DÜZENLENDİ
    • 17 Mayıs 2022 - 08:11:00

KADİRLİ’DE ŞUURLU GENÇLİK KONULU KONFERANS DÜZENLENDİ
1. Sınıf Emniyet Müdürü Ahmet Sula’nın konuşmacı olarak katıldığı “Şuurlu Gençlik” konulu konferans, Kadirli’de düzenlendi.
Kadirli Belediyesi, Osmaniye ve Kadirli İlçe Emniyet Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen ve Kadirli Belediyesi Devlet Bahçeli Kültür Merkezinde düzenlenen programa, Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Garnizon Komutanı Topçu Albay Hakan Kocabaş, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Tekne, Vali Yardımcısı Adem Yılmaz, İlçe Kaymakamları, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Zafer Tombul, İl Emniyet Müdürü Ahmet Selçuk Okumuş, Kadirli Belediye Başkan Vekili Buğrahan Koyuncuoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Cezmi Yavuz ve Hakan Semercioğlu Ülkü Ocakları Başkanı Coşkun Akgöllü, kamu kurum ve kuruluşları il ve ilçe müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve öğrenciler katıldı.
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan programın devamında konuşan 1. Sınıf Emniyet Müdürü Ahmet Sula, Önemli Olanın İnsana Dokunmak olduğunu söyleyerek konuşmasına şöyle devam etti;
Makamların önemli değildir, gelip geçicidir. Önemli olanın o işi yaparken insanlara dokunmak. Bizler için emniyet müdürü olmak, profesör olmak, vali olmak ya da bir başka meslek sahibi olmak yalnızca bu hayatta rızk temini için yaptığımız iştir. Oysa bunun algılanması ise Emniyet Müdürü Ahmet, Profesör Mehmet veya Vali şu şeklinde oluyor. Hâlbuki bizler sadece makamlarda oturan kişileriz. Bu unvanların hiçbir kıymeti yok. Önemli olan o işi ne kadar iyi yaptığın ve ne kadar insana dokunduğundur. Ben bir insanın devlete olan sevgisini fikirlerinden değil, yaptığı işi ne kadar iyi yaptığından anlarım” şeklinde konuştu.
Gençler En Büyük Hazinedir
Emniyet Müdürü Sula, anlatımlarını gençlere katkısı olması, hayatı sorgulamaları, düşünmeleri ve farkındalık oluşturmaları için yaptığını belirtirken şunları ifade etti:
“Sevgili Gençler şu hayatta her birimiz bir ülkeye, insanlığa ve topluma hizmet edebilmek için roller üstleniyor. Bu rollerin yüklendiği insanların bir kısmı bunun bir sorumluluk olduğunu fark eder, bir kısmı da sadece işin havasındadır. İşte ben bu insanlar içerisinde görevini hakkıyla yapan, yaptığı işi ve gençleri dert edinen insanları çok sever ve sayarım. Çünkü sizler bizim geleceğimizsiniz. En büyük hazine sizlersiniz. Siz olmasaydınız bizlerin varlığının hiçbir anlamı yok.” dedi.
Konferansın ardından konuşan Vali Dr. Erdinç Yılmaz, 1. Sınıf Emniyet Müdürü Ahmet Sula’ya teşekkür ederek, “Bugün bize çok faydalı, güzel bilgiler sundu. İyi ki var, iyi ki geldi. Bizim böyle değerlere ihtiyacımız var. Kendisine çok teşekkür ediyoruz.”diye konuştu.
Öğrencilere hitap ederek konuşmasına devam eden Vali Yılmaz, gençlerin kendisini çok iyi yetiştirmesi gerektiğini vurgulayarak, “Çok çalışmalı, vaktimizi boşa harcamamalıyız. Doğru yolda ilerlemeliyiz. Milli manevi değerlerimize bağlı olarak yetişmeliyiz. 15 Temmuz’da tankların altına yatan bir milleti gördük, bu Millet bu inançta olduğu sürece Allah’ın izniyle kimse bizi yıkamaz, yıkamayacak.”dedi.
1. Sınıf Emniyet Müdürü Ahmet Sula’ya bir kez daha teşekkür eden Vali Yılmaz, çiçek verdi.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz