KADİRLİ’DE SOKAK HAYVANLARI İÇİN YİYECEK BIRAKILDI
Kadirli’de soğuk havalarda yiyecek bulmakta zorluk çeken sokak hayvanları için yiyecek bırakıldı.
Kadirli Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile Sahipsiz Hayvanlar Rehabilitasyon Merkezi İşbirliği ve vatandaşların da katılımı ile
Kent merkezinde sokak hayvanlarının beslenme odaklarına mama, ekmek ve su bırakıldı.
Kabasakal parkı ve kentin farklı bölgelerine yiyecek bırakıldığını söyleyen Kadirli Belediye Başkanı Dr.Ömer Tarhan, yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları için mama,ekmek ve su bıraktıklarını belirterek, sokak hayvanlarının aç kalmaması için mümkün mertebece hassas davranıyoruz. Bizler Kadirli Belediyesi olarak tüm hayvan dostlarımızın, bu soğuk günlerde aç ve susuz kalmamaları için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz.Sokak hayvanlarını hiçbir zaman sahipsiz bırakmadık diyerek tüm vatandaşlarımızın da aynı hassasiyeti göstermelerini istiyoruz dedi.
- UYARI
- Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
- Yeni Atanan Doktorlar Hasta Kabulüne Başladı..
- kaçak sigara üretimi yapan şahıs yakalandı
- KAYMAKAM BAKIR “BAŞARIYI ÖDÜLLENDİRDİ”
- HAYVAN BARINAĞINDAKİ CAN DOSTLARIMIZ SAHİPLENDİRİLİYOR
- BAŞKAN TARHAN’DAN JANDARMA KOMUTANINA ZİYARET
- OKÜ REKTÖRÜ TÜRK HAVACILIK VE UZAY SANAYİİ A.Ş.’DE İNCELEMELERDE BULUNDU
- TÜRK KIZILAY YENİ CAMİDE ÇORBA İKRAMI YAPTI
- 77 YAŞINDA “GÖNÜL KUŞU” ADLI İLK ŞİİR KİTABINI ÇIKARDI..
- çeşitli suçlardan aranan 9 şüpheli tutuklandı
- BAL LİGİNE BİR ADIM KALDI
