ATAMASI YAPAN DOKTORLAR HASTA KABULÜNE BAŞLADI

ATAMASI YAPAN DOKTORLAR HASTA KABULÜNE BAŞLADI

SUMBAS’DA 23 NİSAN COŞKUSU

SUMBAS’DA 23 NİSAN COŞKUSU

OTOMOBİL EVİN BAHÇESİNE DÜŞTÜ 1 YARALI

OTOMOBİL EVİN BAHÇESİNE DÜŞTÜ 1 YARALI

KADİRLİ’DE 104.YIL 23 NİSAN COŞKUSU

KADİRLİ’DE 104.YIL 23 NİSAN COŞKUSU

VALİ YILMAZ, 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NDE BULUŞTU

VALİ YILMAZ, 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NDE BULUŞTU

KADİRLİ’DE OFF-ROAD TUTKUNLARI KARIN KEYFİNİ ÇIKARDI
    • 23 Ocak 2020 - 07:31:06

Osmaniye’de karın yüksek kesimleri doldurmasıyla birlikte Off-road tutkunları araçlarını yaylalara sürdüler.
Kar yağışı kimilerine çile olurken, yol tanımayan off-road tutkunları araçlarının sınırını zorlayarak beyaz güzelliğin tadını çıkarıyor.
KARI GÖREN OFF-ROAD TUTKUNLARI YAYLALARA AKIN ETTİ
Kadirli Off-road ve Doğa Sporları Kulübü üyeleri, (KADOFF) sabırsızlıkla bekledikleri karın tadını off-road yaparak doyasıya çıkarttılar.
Osmaniye,Adana ve Kahramanmaraş’tan gelen off-road tutkunları, 1600 rakımlı Kadirli ve Andırın’ın zirvesinde zorlu kış şartlarında off-road heyecanı yaşadı.
Kulüp üyeleri Kar kalınlığının yaklaşık yarım metreyi bulduğu sarp ve dağlık yollarda araçlarıyla off-road yaparken,çoğu zaman kar engeline takıldı.Mahsur kalan araçları Kurtarmak ise diğer araç sürücülerine düştü.
Özel donanımlı cipler aşılması imkansız gibi görünen yolları kat ederek belirlenen hedeflere ulaştı. Off-road´un bir hayat tarzı olduğunu ifade eden pilotlar, Belirlenen etabın çok zorlu olduğunu iyi bir stres attıklarını ve keyifli bir gün geçirdiklerini dile getirdiler. Belirlenen parkurda yol alan ve kardan sonra hızlarını alamayan off-road pilotları araçlarını çamura ve suya vurup eğlencenin tadını çıkartıp günün sonunda da hep birlikte piknik yaptı.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz