SANAYİ VE TİCARET FUARI AÇILDI

SANAYİ VE TİCARET FUARI AÇILDI

SUMBAS’TA AHIR YANGINI

SUMBAS’TA AHIR YANGINI

DEREDE MAHSUR KALAN İNEK KURTARILDI

DEREDE MAHSUR KALAN İNEK KURTARILDI

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

KADİRLİ’DE KORONAVİRUS TEDBİRLERİ DENETİMİ
    • 17 Ağustos 2020 - 08:11:35

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde koronavirus tedbirleri kapsamında ilçe emniyet müdürlüğü ekiplerince işyerleri ve şahıslara yönelik maske sosyal mesafe ve hijyen denetimi gerceklestirildi.
COVİD-19 denetimleri kapsamında yapılan calismada, 157 işyeri, 217 şahıs, 18 toplu taşıma aracı kontrol edilirken, Kahvehane denetimlerinde COVİD-19 tedbirlerine ve sosyal mesafe kuralına uymadığı gözlemlenen 20 kişiye herbirine 3150 lira olmak uzere toplamda 63 bin lira ve 2 şahsa, maske takmamaktan 1800 lira olmak üzere toplamda; 64 bin 800 lira idari para cezasi uygulandi.
Yapılan yazılı aciklama şöyle denildi: Covid­19 salgınının görüldüğü andan itibaren, Sağlık Bakanlığı ve Koronavirüs Bilim Kurulunun önerileri, Sayın
Cumhurbaşkanımızın talimatları
doğrultusunda salgının/bulaşmanın toplum sağlığı ve kamu düzeni açısından oluşturduğu riski yönetme,sosyal izolasyonu temin, mesafeyi koruma ve yayılım hızını kontrol altında tutma amacıyla birçok tedbir kararı alınarak
‌uygulamaya geçirilmiştir.İçerisinde bulunduğumuz kontrollü sosyal hayat döneminde temel prensipler olan temizlik, maske ve mesafe kurallarının yanı sıra tüm iş kolları ve yaşam alanları için belirlenen tedbirlere uyulması salgınla mücadelenin başarısı açısından büyük önem arz etmektedir. Konuyla ilgili vatandaslarımız sık sık bilgilendirilip, uyarılmasına rağmen maalesef toplumsal olarak uymamız gereken kurallara uyulmadığı gözlemlenmektedir. Tüm yaşam alanlarını kapsayacak sekilde yapılan denetimlerde ilce emniyet müdürlüğümüzce 15.08.2020 günü saat 13.00–15.00 saatleri arasında COVİD-19 denetimleri kapsamında yapılan denetlemede, 157 işyeri, 217 şahıs, 18 toplu taşıma aracı kontrol edilmiş olup; Kahvehane denetimlerinde 20 Şahsın COVİD-19 tedbirlerine ve sosyal mesafe kuralına uymadığı gözlemlenmiş, şahısların her birine 3150 lira , toplamda 63 bin lira ile 2 şahsa, maske takmamaktan 1 800 olmak üzere toplamda; 64.800 lira idari para cezasi uygulanmıştır. Ayrıca yapılan denetimlerde bir işyerine de tutanak tanzim edilmiştir. “Sağlik için Hepimiz için” mottosu ile tüm yaşam alanlarındaki denetimlerimiz devam edecektir. Vatandaşlarımızın Koronavirus tedbirleri kapsamında Maske – Mesafe – Temizlik ilkelerinden taviz vermemeleri önem arz etmektedir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.”

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz