İSKAN EVLERİ CAMİİNDE AŞURE ETKİNLİĞİ

İSKAN EVLERİ CAMİİNDE AŞURE ETKİNLİĞİ

JANDARMADAN UYUŞTURUCU TACİRLERİNE GEÇİT YOK

JANDARMADAN UYUŞTURUCU TACİRLERİNE GEÇİT YOK

Sporcular “ödüllendirildi”

Sporcular “ödüllendirildi”

BAŞKAN OLCAR’DAN “AŞURE” İKRAMINA DAVET

BAŞKAN OLCAR’DAN “AŞURE” İKRAMINA DAVET

Kadirli’de zabıta ekipleri iş yerlerini denetledi

Kadirli’de zabıta ekipleri iş yerlerini denetledi

Kadirli’de Kadın futbol takımı 3. ligde önemli bir başarı elde
    • 23 Haziran 2023 - 08:37:44

Fıgamor Savrun Spor Kulübü Başkanı ve Teknik Direktörü Kadir Çıtırık, Osmaniye’nin ikinci kadın futbol takımı olarak 3. ligdeki ilk sezonunu tamamladıklarını açıkladı.

Kadir Çıtırık, başlangıçta kadın futbol takımının zorlukları konusunda tereddütlerinin olduğunu belirtti, ancak Kadirli Belediye Başkanı Ömer Tarhan ve Kadirli Belediyesi Spor Müdürü Lokman Azim’in desteğiyle cesaretlendiklerini ifade etti.

Kadir Çıtırık, kadın takımının kurulmasının ardından Kadirli’deki kızlar ve ailelerinden büyük ilgi gördüklerini ve kısa sürede 80’e yakın sporcuya ulaştıklarını söyledi. Bu ilginin kendilerini şaşırttığını ve çalışma azimlerini artırdığını vurguladı.

Kadın futbol takımının 3. ligde önemli bir başarı elde ettiğini belirten Kadir Çıtırık, gruptan çıkarak 2. lige yükselme maçlarında yarı finale kadar ilerlediklerini ifade etti. Ayrıca, altyapı çalışmalarının da başladığını ve takımın hızla büyüdüğünü sözlerine ekledi.

Kadir Çıtırık, kadın takımını çalıştıran Aytekin Küçükyılmaz ve Zeynel Abidin Çatal hocalara, sporcu ailelerine, tesis imkanı sağlayan Gençlik Spor Müdürü Yılmaz Bal’a, Halk Eğitim Müdürü Tahir Tarhan’a ve desteklerini esirgemeyen sponsorları Fıgamor Kozmetik’e, Kadirli Belediye Başkanı Ömer Tarhan’a teşekkürlerini iletti.

Ayrıca, 2023-2024 sezonu öncesinde 2. lige çıkabilmek için statü gereği bir play-off maçı daha oynayacaklarını belirten Çıtırık, Kadirli halkından takıma destek olmalarını ve sahiplenmelerini beklediklerini ifade etti.

Resul Özdil

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz