UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

KIZILAY’DAN ÖĞRENCİLERE ÇOCUK BAYRAMI HEDİYESİ

KIZILAY’DAN ÖĞRENCİLERE ÇOCUK BAYRAMI HEDİYESİ

KADİRLİ’DE ESKİ OKULDA YANGIN

KADİRLİ’DE ESKİ OKULDA YANGIN

TURİZM HAFTASI ETKİNLİĞİ

TURİZM HAFTASI ETKİNLİĞİ

YANIK  İBA’YA VE  MECLİS ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

YANIK İBA’YA VE MECLİS ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

KADİRLİ’DE İMAM-HATİP OKULLARI HAFTASI KUTLANDI
    • 26 Ekim 2018 - 07:04:05

Kadirli’de ‘‘İmam-Hatip Okulları Haftası” kutlandı.Şehit İsmail Akdumanlı Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi toplantı salonunda İmam Hatip’lerin ,dünü,bugünü ve yarını konuşuldu. Kutlama programına İlçe Milli Eğitim şube Müdürü İsmail Ekiz,Eğitim-Bir-Sen başkanı Mustafa Demirci,bazı okul Müdürleri ve İmam Hatip Lisesinden emekli olan öğretmenler katıldı.
Program Kur’an-ı Kerim okunmasıyla başladı.Okul Müdürü Hacer Çağlaroğlu,günün anlam ve önemi belirten bir konuşma yaparak, İmam Hatip öğrencileri olarak Ahlakınızla örnek bir nesil olmanızı hedefliyoruz. Akademik başarı elbette ki önemli ama tek hedef bu olmamalı.Ülkemizin, İslam âleminin, dinin hakikatlerini iyi özümsemiş, çalışkan ve üreten nesillere ihtiyacımız var.
İmam Hatip’ li olmanın siz değerli öğrencilerimize önemli bir sorumluluk yüklediğini unutmayın. Geçmişte bu kurumun kurulmasında emeği geçenlerden Allah razı olsun. Vefat edenlere Allah’tan rahmet, hayatta olanlara da sağlıklı, sıhhatli ve hayırlı uzun ömürler diliyorum dedi.
Çağlaroğlu’nun konuşmasının ardından öğrenciler şiirler ve kompozisyon okudu geçmişten günümüze imam hatip okullarının durumunu anlatan video izlendi.
ÜÇ NESİL BİR ARADA
Programın sonunda Okuldan emekli olmuş öğretmenlerden Hazım Yakar,Sadi Büyüksarı,Mustafa Acembekiroğlu,Mustafa Avan,Mehmet Ademoğlu,Hayrettin Kısaoğlu,Kemal Selimoğlu,Hayrettin Kısaoğlu’na geçmişte yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür edilerek plaketler verildi.Sahnede plaket takdim edilen emekli öğretmenler anılarını anlatırken oldukça duygulanırken bazı öğretmenler gözyaşlarını saklayamadı.Program sonunda öğretmenler odasında bir araya gelen emekli öğretmenler şu anda okulda öğretmenlik görevini yapan öğrencileriyle hatıralarını anlatarak güzel bir gün geçirdiler.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz