KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

KADİRLİ TİCARET BORSASI BAŞKANI VE YÖNETIM KURULU ÜYELERİ  BASINLA BİR ARAYA GELDİ

KADİRLİ TİCARET BORSASI BAŞKANI VE YÖNETIM KURULU ÜYELERİ BASINLA BİR ARAYA GELDİ

TEKELİ KÖYÜNDE ÇIKAN YANGINDA ODUN VE BALYALAR YANDI

TEKELİ KÖYÜNDE ÇIKAN YANGINDA ODUN VE BALYALAR YANDI

Başkan Olcar, şoför ve galerici esnaflarıyla bir araya geldi

Başkan Olcar, şoför ve galerici esnaflarıyla bir araya geldi

KADİRLİ’DE HAFIZLIK VE İCAZET TÖRENİ
    • 13 Ekim 2019 - 19:31:35

Hafız yetiştirmede bölgede ön plana çıkan Kadirli’de, 12 si kız,19 erkek, toplam 31 öğrenci için düzenlenen Hafızlık İcazet ve Taç Giyme Töreni düzenlendi. 31 Kur’an hafızı için düzenlenen merasim töreni adeta Kadirli’yi coşturdu. Törene Osmaniye valisi Ömer Faruk COŞKUN, kaymakam Ahmet ARIK, il müftüsü Ali Rıza TAHİROĞLU, belediye başkanı Dr Ömer TARHAN, Andırın belediye başkanı Ahmet DOĞAN, Memur sen il başkanı Mahmut KAHRAMAN, Ak parti ilçe başkanı İsmail ORUÇ, il ilçe kurum amirleri, STK temsilcileri ve ilçe halkının yoğun katılımı ile gerçekleşti.

Sunuculuğunu Kur’an kursu öğreticisi ve Kadirli Ensar vakfı başkanı Mahmut Bozdoğan’ın yaptığı gecede,İstanbul Büyük Çamlıca Cami imamı ünlü Hafız İshak Daniş’in okuduğu Kur’an tilaveti gönülleri okşarken,Diyanet Denizli Eğitim Merkezi Müdürü Dr.Mustafa Acar,konuşmalarıyla geceye renk kattı.İl Müftüsü Ali Rıza Tahiroğlu,Hafızlığın önemine değinirken, Kur’an-ı Kerim’i gönüllerine nakşeden bu kardeşlerimizi ve onları  yetiştiren  çok değerli hocalarımızı,Anne ve Babalarını tebrik ediyorum dedi.

İlçe Müftüsü Necati Gündoğdu’da, İlçemizde bulunan 3 Kur’an Kursumuzda hafızlığını bitiren 31 hafızımız için icazet merasiminde bulunmak için bir ara ya gelmiş bulunuyoruz. Bizleri bugüne kavuşturan yüce Rabbimize sonsuz şükürler olsun. Bu kardeşlerimiz ilçemizin manevi muhafızları olmuşlardır.Kur’an’ın manasını ve hükümlerini kalplere işlemekten, onu yaşamaktan, yaşatmaktan ve bu suretle hayata hâkim kılmaktan geçmektedir. Bu kardeşlerimiz de bu istikamette hayatlarını sürdürecek ve çevrelerine ışık saçacaklardır diyerek, bu Kur’an kurslarımızda Müftülük olarak bizler de elimizden geleni yapmaya gayret ettik şeklinde konuştu.Yapılan konuşmaların ve ilahilerin ardından genç hafızlara icazetnameleri ve çeşitli hediyeler verildi.
Ayrıca Türkiye genelinde 2019 yılı içerisinde Kur’an kurslarında yetişen 10250 öğrencinin Hafızlıklarını başarıyla tamamlaması gurur tablomuz olarak da göze çarptı.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz