“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Şahin müjdeyi sahada verdi…

Şahin müjdeyi sahada verdi…

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

Kadirli’de Genç çiftçi projesi kapsamında 114 büyükbaş hayvan dağıtıldı
    • 1 Kasım 2018 - 08:18:10

Kadirli İlçesinde 2018 yılı Genç Çiftçi projesi kapsamında büyükbaş hayvanlar dağıtıldı.
İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Kadirli Belediyesi Canlı Hayvan Pazarında düzenlenen dağıtım programına Kadirli Kaymakamı Tamer Orhan, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Fatin Rüştü Özeser, Ak Parti İlçe Başkanı İsmail Oruç ve genç çiftçiler katıldı. Büyükbaş Hayvan Dağıtım töreninde konuşan İlçe Tarım ve Orman Müdürü Fatin Rüştü Özeser, genç çiftçilerimizi desteklemek ve çiftçiliğe yönlendirmek için başlatılan Genç Çiftçi projesi kapsamında büyükbaş hayvan dağıtımını gerçekleştirdik diyerek şunları kaydetti;
“ 2018 yılı Genç Çiftçi projesi kapsamında müdürlüğümce belirlenen 23 genç çiftçimize büyükbaş hayvanlarını dağıttık. Her bir genç çiftçimize 5 büyükbaş hayvan verildi. Toplamda 114 büyükbaş hayvan dağıtıldı. Dağıtımı yapılan hayvanların her bir çiftçimiz için 30 Bin TL’si Devletimiz tarafından hibe edilmiştir. Genç çiftçilerimize hayırlı olsun” dedi.
Kaymakam Tamer Orhan ise, Genç Çiftçi projelerinin desteklenmesinin önemli olduğunu bu bağlamda İlçe Tarım Müdürlüğümüzün güzel çalışmaları var ve bizlerde imkanlar ölçüsünde desteklemeye devam edeceğiz dedi.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz