KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

KADİRLİ TİCARET BORSASI BAŞKANI VE YÖNETIM KURULU ÜYELERİ  BASINLA BİR ARAYA GELDİ

KADİRLİ TİCARET BORSASI BAŞKANI VE YÖNETIM KURULU ÜYELERİ BASINLA BİR ARAYA GELDİ

TEKELİ KÖYÜNDE ÇIKAN YANGINDA ODUN VE BALYALAR YANDI

TEKELİ KÖYÜNDE ÇIKAN YANGINDA ODUN VE BALYALAR YANDI

Başkan Olcar, şoför ve galerici esnaflarıyla bir araya geldi

Başkan Olcar, şoför ve galerici esnaflarıyla bir araya geldi

KADİRLİ’DE “GELECEĞİN TURİZMCİLERİ BU OKULDAN YETİŞECEK”
    • 3 Ekim 2019 - 12:34:28

Kadirli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Turizm ve Otelcilik Anadolu Lisesi) yeni Eğitim ve Öğretim yılına merhaba demesinin ardından ilçede başarılı okullar arasında yer almayı hedefliyor.
İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Tapsız,Ülkemizde Turizm sektörünün arzu ettiği nitelikli eleman ihtiyacının bu okullardan mezun olan öğrencilerle karşılandığını söyleyerek, Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi’nden mezun olan öğrencilerin iş sıkıntısı yaşamayacaklarını ve dileyenlerin de kendi işlerini kurabileceklerini  ifade etti.
Tapsız, ülke ekonomimizi kalkındıracak döviz girdilerinin en büyük kaynaklarından biri olan ve bu sektörün ihtiyaç duyduğu nitelikli elemanları yetiştirmeyi amaçlayan Otelcilik ve Turizm Meslek Lisemiz, 2 yabancı dil ağırlıklı aynı zamanda yüksek öğretime de öğrenci hazırlamaktadır.
Öğrencilerimiz Yüksek okula devam ettikleri süre içerisinde de yine otellerde staj yapabilecek, yine iş bulmada bir sorun yaşamayacaklardır dedi.Tapsız bu okulumuzu ilçemize kazandıran ve büyük emekleri geçen   sayın  Osmaniye Milletvekilimiz Mücahit Durmuşoğlu’na çok teşekkür ediyoruz.Turizm Lisemiz şimdiden bölgemize bir farkındalık kazandırdı dedi.
Okul Aile birliği başkanı Cemil Kaya’da, okulla birlikte çok önemli bir sayıda turizm öğrencisi sektörün ihtiyaçları doğrultusunda eğitilmiş olacak. Bu durum öğrencilerimizin kariyerleri açısından da oldukça önemli.
İlçemize kazandırılan modern eğitim yuvamızda öğrencilerimiz İnşallah yarınlara daha da güvenle bakacak.Hem velilerimiz hem de öğrencilerimiz adına bu okulumuzu Kadirli’mize kazandıran başta Milletvekilimiz sayın Mücahit Durmuşoğlu ve emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz dedi.Okulda,12 derslik , 8 uygulama sınıfı , 9.sınıf öğrenci sayısı ile otel ve yurdun  içinde bulunduğu 40 kız, 80 erkek, toplam 120 kişi Eğitim görüyor.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz