Kadirli Müftülüğü ile İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nün birlikte organize ettikleri İmam hatip lisesi mezunu öğrenciler için DHBT (Din Hizmetleri Alan Bilgisi Testi) kursu devam ediyor. 24 Eylül’de başlayan ve Türkiye genelinde 9 Aralıkta yapılacak olan sınavda öğrenciler başarılı olmak için sıkı bir çalışma temposuna tutuldu.
54 öğrencinin kayıt yaptırdığı Din hizmetleri alan sınavı için takvim ilerlerken,İmam hatip ve Kur’an kursu öğreticileri günlük 6 saat vaizler ve hocalar eşliğinde ders işliyorlar
İlçe Müftüsü Necati Gündoğdu “kursa büyük teveccüh oldu tecrübeli hocalarımız eşliğinde öğrenciler sınava hazırlanıyor. Bizler ilçede elimizden gelen hizmetlerin en iyisini vermeye çalışıyoruz bu kardeşlerimize şimdiden başarılar diliyorum . inşallah sınavda da iyi bir başarı bekliyoruz”dedi.
- UYARI
- Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
- BAĞDAŞ – ALİPAŞA YAYLASI ARASI YOL ÇALIŞMASI NEDENİYLE 16 MAYIS 2022 TARİHİNDE KAPANACAK
- OKÜ’de Teknoloji Transfer Ofisi Kuruldu
- ENGELLİ KADININ AKÜLÜ ARAÇ SEVİNCİ
- Deli Güz Dağcılık ve Doğa Sporları İhtisas Kulübünden ” Anavarza Kalesi Doğa Yürüyüşü “
- DİJİTAL BEDENLER…
- KADİRLİ’NİN FESTİVALİ BUGÜN BAŞLIYOR
- Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu Hemşireler Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.
- kaza yaşanılan kavşağa düzenleme
- Çalınan tarım aleti bulunup sahibine teslim edildi
