SANAYİ VE TİCARET FUARI AÇILDI

SANAYİ VE TİCARET FUARI AÇILDI

SUMBAS’TA AHIR YANGINI

SUMBAS’TA AHIR YANGINI

DEREDE MAHSUR KALAN İNEK KURTARILDI

DEREDE MAHSUR KALAN İNEK KURTARILDI

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

KADİRLİ’DE ADIM ADIM 2023 ANLATMA VE AYDINLATMA TOPLANTISI DÜZENLENDİ
    • 30 Mayıs 2022 - 08:12:41

KADİRLİ’DE ADIM ADIM 2023 ANLATMA VE AYDINLATMA TOPLANTISI DÜZENLENDİ
MHP Kadirli İlçe Başkanlığı tarafından Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantısı düzenlendi.
Devlet Bahçeli Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım MYK üyeleri Seçkin Odabaşı ile Ali Fuat Kardaş, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Başdanışmanı Ruhi Ersoy, MDK Üyesi Özmen Alp Giray Erdemir, Kadirli Belediye Başkanı Ömer Tarhan, MHP Osmaniye İl Başkanı Yusuf Çomu, MHP Kadirli İlçe Başkanı Alptekin Uçmak, MHP Merkez İlçe Başkanı Fatih Özdokur, Ülkü Ocakları İl Başkanı Burak Bulut, Sumbas Belediye Başkanı Zeki Demiroğlu, AK Parti Kadirli İlçe Başkanı İsmail Oruç, AK Parti Sumbas İlçe Başkanı Erol Kaplan, Ülkü Ocakları Kadirli İlçe Başkanı Coşkun Akgöllü, Meclis Üyeleri Muhtarlar ile partililer ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.
Programın açılış konuşmasını yapan MHP İlçe Başkanı Alptekin Uçmak Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakı milletimizin bekası ülkemizin bağımsız geleceği için dünden daha önemli bir görevle karşı karşıya olduğunu söyledi.
Uçmak “ Türk Milleti’nin esaret altına girmeyeceğini gören fitne yuvaları içimizdeki yabancılaşmış kadroları kurtarıcı gibi lanse etmek için ellerinden gelen her türlü gayreti göstermektedirler. Bugün türlü fitne ve algı operasyonları ile yüce Türk Milletinin karşısına konulan 6’lı masa en bariz örneklerinden biridir. Emperyalizmin fitne ve piyonlarından kurtulmak için 2023 seçimleri çok ciddi önem arzetmektedir. Biz ülkücü Milliyetçi hareketin birer mensupları olarak Türk Devleti ve Milleti kendi bölgesinde güçlü olması için gayret göstermeliyiz. Davamız hak davasıdır, davamız hakikat davasıdır, davamız Milli ve manevi mesuliyet davasıdır”dedi.
MHP İl Başkanı Yusuf Çomu, MYK Üyesi Ali Fuat Kardaş, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Başdanışmanı Ruhi Ersoy’da selamlama konuşması yaptı.
Partililere hitap eden Yıldırım, 15 Temmuz darbe girişiminin en son Haçlı Seferi olduğunu ve ülkenin bir gecede ele geçirilmek istendiğini belirtti.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla bu programı düzenlediklerini vurgulayan Yıldırım, şöyle konuştu:
“15 Temmuz gecesi devlet için, vatan için, din için, ülke için sokağa dökülerek göğsünü siper edenler bir tarafta. Karşı olanlar bir tarafta. O gece bir şey çıktı. Devletini, bayrağını, vatanını, ülkesini, dinini sevenler bayrağını sevenler bir araya geldi. O gece FETÖ’den cumhurbaşkanlığı, başbakanlık, bakanlık bekleyenler de biri evinde börek yedi, biri güvenli yere gitti, biri 7 kilometre uzaklıktaki yerdeydi, biri de Bakırköy belediye başkanının evinde kahve içti. Şimdi onlar bir arada, bunlar bir arada. Bir ayrışma oldu. Bu ayrışma göz göre göre devam ediyor.”
Yıldırım, “Cumhur İttifakı’nın doğduğu yer, Kızılay Meydanı’dır, Genelkurmay’ın önüdür, İstanbul Boğaz Köprüsü’nün ayaklarıdır, 250’nin üzerinde şehidimizin kanıdır.” ifadelerini kullandı.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz