“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Şahin müjdeyi sahada verdi…

Şahin müjdeyi sahada verdi…

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

KADİRLİ’DE 15 BİN KİŞİYE SUCUK EKMEK DAĞITILDI
    • 29 Ocak 2023 - 21:01:34

KADİRLİ’DE 15 BİN KİŞİYE SUCUK EKMEK DAĞITILDI

Kadirli’de Belediye tarafından bu yıl 8.si düzenlenen Sucuk Ekmek Festivalinde 15 bin kişiye sucuk ekmek dağıtıldı.

Kadirli’nin Sucuk Ekmeğinin tanıtımının yapılması için Kadirli Belediyesi tarafından başlatılan ve geleneksel hale gelen Sucuk Ekmek Festivalinin 8.si öğretmenevi meydanında düzenlendi.

Kadirli Belediye Başkanı Ömer Tarhan, festival kapsamında 15 bin kişilik sucuk ekmek dağıtılacağını söyleyerek Gurup Ayna konseri ile de Kadirlilerimiz coşacak dedi.

Başkan Tarhan konuşmasının devamında Kadirli’nin markası olan Sucuk Ekmeği tanıtımına katkı sunmak adına geleneksel olarak düzenlediğimiz Sucuk Ekmek festivalinin bu yıl 8.sini düzenledik. Her yıl Ocak ayında düzenlediğimiz Sucuk Ekmek Festivalimize Türk Silahlı Kuvvetlerimizin Suriye operasyonu, Elazığ Depremi ve Pandemi nedeniyle ara versek de bu yıl 8.sini düzenliyoruz. Festivalk kapsamında 15 bin kişiye sucuk ekmek ve şalgam ikramında bulunuyoruz. Gurup Ayna tarafından verilen konserle de hemşehrilerimizi coşturuyoruz. Sucuk Ekmek Marka yolunda sloganı ile başlattığımız çalışmalarımız neticesinde Kadirli Sucuk Ekmeği artık Türkiye’nin her yerinde tanınır hale geldi. Amacımız Kadirli Markası oluşturmaktı. Bunu da başardık. Hemşehrilerimizle güzel bir gün geçirdiğimiz için mutluyuz ” dedi.

Festival alanını dolduran binlerce kişi hem sucuk ekmek yedi hem de konserle eğlendi.

Festivale Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, Kadirli Kaymakamı Vehbi Bakır, Belediye Başkanı Ömer Tarhan, MHP Osmaniye İl Başkanı Yusuf Çomu, MHP İlçe Başkanı Av. Alptekin Uçmak, Ak Parti İlçe Başkanı İsmail Oruç, STK Temsilcileri, Daire Müdürleri ile birlikte binlerce vatandaş katıldı.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz