“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Şahin müjdeyi sahada verdi…

Şahin müjdeyi sahada verdi…

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

KADİRLİ VE SUMBAS’IN TEK YATILI ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİNİ BEKLİYOR
    • 18 Ağustos 2021 - 20:12:39

KADİRLİ VE SUMBAS’IN TEK YATILI ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİNİ BEKLİYOR

Sumbas ilçesinde bulunan, Kadirli ve Sumbas bölgesinin tek yatılı ortaokulu olan Sumbas Binali Yıldırım Yatalı Bölge Ortaokulu yeni eğitim öğretim yılında öğrencilerini bekliyor. Okul Sumbas ve Kadirli’nin yanı sıra çevre il ve ilçelerden de öğrenci kabul ediyor.

EĞİTİM İÇİN GENİŞ İMKÂNLAR

Oldukça geniş imkânlara sahip olan okul, hem kız hem de erkek yatılı öğrenci kabul ediyor. Alınan bilgiye göre; yirmi kişilik sınıfların olduğu okulda Z kütüphane, bilgisayar sınıfı, çeşitli laboratuvarlarla öğrenci merkezli eğitim yapılıyor. Ders dışında çeşitli lise hazırlık kursları ve zorunlu ders çalışma etütleri ile öğrencilere daha iyi hazırlanma imkânı da sunuluyor. Okulun kız ve erkek pansiyonlarında barınma ve yemek imkânlarının yanında her odada ayrıca çalışma masaları da bulunuyor. Okulda ayrıca öğrencilerin dinlenmesi ve sosyalleşmesi için geniş imkânlar bulunuyor. Kapalı spor salonu, halı saha, basketbol sahası, çeşitli spor sahaları ve konferans salonu olan okulda; ayrıca öğrencilere sene başında, kırtasiye yardımı ve yatılı öğrencilere her ay harçlık da veriliyor.

PANSİYON VE RAHAT BARINMA İMKÂNI

Okulun bahçesinde bulunan kız ve erkek pansiyonlarında yatılı öğrenciler eğitim öğretim yılı boyunca yedi gün yirmi, dört saat kalabiliyorlar. Açık büfe kahvaltı (12 çeşit kahvaltılık), öğle ve akşam dört çeşit yemek ve akşam ders çalışma etüdü sonrası dördüncü öğün beslenme hizmeti sunuluyor. Dört kişilik odalardan oluşan pansiyonda yirmi dört saat sıcak su, ütü ve çamaşır odaları, şark köşesi ve televizyon da bulunuyor. Okul personeli tarafından belli aralıklarla öğrencilerin çamaşırları ve nevresimleri yıkanıyor. Okul personelinin yanı sıra her gün yirmi dört saat esasına göre iki bayan iki erkek öğretmen de pansiyonda öğrencilere rehberlik yapmak üzere nöbet tutuyor.

Okul ile iletişime geçmek için:

Okul Müdürü Osman Avcıoğlu: 0505 498 15 43

Müdür Yardımcısı Mücahit Elçi: 0536 608 03 57

Okulun İnternet Sitesi: https://sumbasybo.meb.k12.tr/

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz