SANAYİ VE TİCARET FUARI AÇILDI

SANAYİ VE TİCARET FUARI AÇILDI

SUMBAS’TA AHIR YANGINI

SUMBAS’TA AHIR YANGINI

DEREDE MAHSUR KALAN İNEK KURTARILDI

DEREDE MAHSUR KALAN İNEK KURTARILDI

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

Kadirli Ülkü Ocaklarında görev değişimi
    • 5 Ekim 2022 - 08:05:38

Kadirli Ülkü Ocaklarında görev değişimi
Ülkü Ocakları Kadirli İlçe Başkanlığına Ahmet Alıcı getirildi.
Kadirli Ülkü Ocakları binasında yapılan devir teslim töreni sonrası Osmaniye Ülkü Ocakları Başkanı Burak Bulut, “Ülkü Ocakları Kadirli İlçe Başkanlığına Ahmet Alıcı atanmıştır. Yeni görevinde muvaffakiyetler diler, görevini devreden Coşkun Akgöllü başkanımıza da teşekkür ederim. Hayırlı uğurlu olsun.” dedi.
Ülkü Ocakları Başkanı Ahmet Alıcı ise “Görevi devraldığım ve ikinci başkan olarak birlikte hizmet verdiğimiz Coşkun Akgöllü başkanımla önemli çalışmalarda bulunduk. Bizde kendilerinin yakmış olduğu meşaleyi söndürmeden ileriye taşımak boynumuzun borcudur. Ülkü Ocakları teşkilatı büyük hedefler için, vatan millet için mücadele eden bir kuruluştur. Bizler de bu hedefe hizmet eden gönüldeşleriz” ifadelerini kullandı.
Ülkü Ocaklarının sevda işi, gönül işi olduğunu ifade eden Coşkun Akgöllü de, “Yaklaşık 18 aydır yürütmekte olduğum Ülkü Ocakları Kadirli Başkanlığı görevimi bugün itibariyle kendi isteğim ve talebim üzerine devrediyor bulunmaktayım. Bu kutlu bayrağı bir adım ileri taşımamızda desteğini esirgemeyen tüm ülküdaşlarımıza teşekkür ederim. Dün nasılsa bugünden sonrası için de Başbuğumuzun izinde, Bilge Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli ve Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım’ın emrinde ve teşkilatımızın hizmetindeyim. Bugüne kadar maddi manevi vermiş oldukları destekler ile her daim yanımızda olan değerli büyüklerime ve dostlarıma, bu güne kadar gece gündüz demeden benimle mücadele veren fedakâr, cefakâr Ülkü Ocaklı yiğit kardeşlerime en derin saygı ve şükranlarımı sunuyorum. Varsa haklarım sonuna kadar helaldir.” dedi.
Ahmet Alıcı, Türk Bayrağını öperek görevi Coşkun Akgöllü’den devraldı.
Bayrak değişimine MHP İlçe Başkanı Alptekin Uçmak, Belediye Başkanı Ömer Tarhan, MHP Sumbas İlçe Başkanı Ali Karslıoğlu, Belediye Başkanı Yardımcısı Cezmi Yavuz, Muhtarlar Derneği Başkanı Süleyman Büyükakçalı, MHP İlçe Yönetim Kurulu ve Ülkü Ocakları yönetim kurulu üyeleri katıldı..

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz