OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

KADİRLİ SİVİL TOPLUM PLATFORMUNDAN “BİZ BİZE YETERİZ TÜRKİYE’M” KAMPANYASINA TAM DESTEK
    • 1 Nisan 2020 - 07:32:42

Kadirli Sivil Toplum Platformu “BİZ BİZE YETERİZ TÜRKİYE’M” kampanyasını desteklediklerini belirterek bir basın açıklamasında bulundular.
Yapılan açıklamada; Herkesin malumu olduğu gibi 2019 yılının sonunda ÇİN’in Wuhan eyaletinde ortaya çıkan Coronavirüs salgını kısa sürede bütün dünyaya yayılıp adeta bütün dünyayı esir aldı. 21. Yüzyılın sözüm ona gelişmiş ülkeleri dahi virüs karşısında çaresiz kaldılar. Sağlık sistemleri çökmeye, toplumlar sosyolojik olarak çözülmeye başladılar. İnsanların, özellikle yaşlıların gözden çıkarıldığı adeta ölüme terk edildiği insanlık dışı dönemleri yaşar hale geldik.
Diğer devletlerin virüs karşısında çaresiz kaldığı bir dönemde Devletimiz zamanında aldığı etkin önlemlerle virüsün ülkemize girişini mümkün olduğu kadar geciktirmiş ama maalesef virüsün ülkemize girişi engellenememiştir.

Devletimiz dimdik ayakta, bütün kurum ve kuruluşları ile bilimsel yöntemler kullanarak virüs ile etkin bir mücadele yürütmektedir. Bu mücadeleyi yürüten başta cumhurbaşkanımız olmak üzere devlet erkânımıza, bütün sağlık çalışanlarımıza, emniyet güçlerimize, sivil toplum örgütlerimize ve dahi adını sayamadığımız nice isimsiz kahramanlarımıza teşekkür ediyor ve iyi ki varsınız diyoruz.
Coronavirüs ile mücadele devletimizin tek başına yapacağı bir mücadele değildir.

Gün, tıpkı zor zamanlarda yaptığımız gibi devlet millet dayanışması ile üstesinden geleceğimiz gündür.Bu virüsle etkin bir şekilde mücadele etmenin yolu yayılımını mümkün olduğu kadar en aza indirmek hatta bitirmektir. Yaylımı durdurmanın yolu da sokağa çıkmamak, çıkmak zorunda kalırsak ta sosyal mesafe kuralına uymaktır. Bunun için, ‘Evde Kal Türkiye’m, ‘Hayat Eve Sığar’ sloganı ile başlattığımız gönüllü karantina uygulaması ile sokağa çıkmayarak vatandaş olarak üzerimize düşeni yapıyoruz.
Ülke olarak her anlamda zor günlerden geçiyoruz. Bu zor günleri hep birlikte atlatacağız. Gün, İnancımızdan aldığımız milli ve manevi değerlerimizin ışığında başta yaşlılarımız olmak üzere işini kaybeden, evine ekmek götüremeyen vatandaşlarımıza sahip çıkma günüdür, diyor. Kadirli Sivil Toplum Platformu olarak Devletimizin başlattığı “BİZ BİZE YETERİZ TÜRKİYE’M” kampanyasını destekliyor ve Kadirlili hemşehrilerimizi bu kampanyaya destek olmaya davet ediyoruz.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz