KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

KADİRLİ TİCARET BORSASI BAŞKANI VE YÖNETIM KURULU ÜYELERİ  BASINLA BİR ARAYA GELDİ

KADİRLİ TİCARET BORSASI BAŞKANI VE YÖNETIM KURULU ÜYELERİ BASINLA BİR ARAYA GELDİ

TEKELİ KÖYÜNDE ÇIKAN YANGINDA ODUN VE BALYALAR YANDI

TEKELİ KÖYÜNDE ÇIKAN YANGINDA ODUN VE BALYALAR YANDI

Başkan Olcar, şoför ve galerici esnaflarıyla bir araya geldi

Başkan Olcar, şoför ve galerici esnaflarıyla bir araya geldi

Kadirli Sivil Toplum Platformu:”ALİ ERBAŞ’A YAPILAN SALDIRIYI KINIYORUZ”
    • 28 Nisan 2020 - 07:36:46

Kadirli Sivil Toplum Platformu Başkanı Memduh Ergin, yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
“Diyanet işleri başkanımız Prof Dr. Ali Erbaş Cuma hutbesinde insanlığa şöyle seslenmiştir. Ey İnsanlar! İslam zinayı en büyük haramlardan kabul ediyor. Lutiliği, eşcinselliği lanetliyor. Nedir bunun hikmeti? Hastalıkları beraberinde getirmesi ve nesli Çürütmeleridir.
Bütün bu ifadelerden rahatsız olan bir güruh sözde insan hakları ve demokrasi söylemlerinin arkasında sığınıp akıl almaz ifadelerle saldırıya geçmişlerdir. Bugün bu saldırının baş hedefi gerçekleri savunan Ali erbaş hocamız olmuştur. Bizler şunu çok iyi biliyoruz ki asıl hedef Ali Erbaş hocamız değil, Allah(cc) ve onun mukaddes kitabı Kuran-ı Kerim’dir. İslam düşmanı hastalıklı zihniyet her defasında saldırıya geçip müslümanları sindirmeye çalışmaktadır.
Onlar aileyi bozup, gençleri zehirleyip bütün bir toplumu ahlaki olarak yozlaştırmak gayesini kendilerine düstur edinmiŞlerken, bizlerin elimiz kolumuz bağlı bu saldırılara seyirci kalması düşünülemez. Çocuklarımıza ,gençlerimize , ailemize, ahlakımıza, dinimize pervasızca saldıranlar şunu çok iyi bilmeliler ki karşılarında bizleri bulacaklardır. Bizler kim miyiz? Bu memleketin öz evlatları, bin yıllık sahipleri, hakkın ve hakikatin savunucusu Allah dostları, islam erleriyiz. Bizler geleceğimizin teminatı ,ciğerparemiz gençlerimizi bu kokuşmuş ahlakı bozuk kişilerin ellerine teslim edemeyiz, etmeyeceğiz.
Müslümanın şiarı kötülükleri iyilikle defetmektir. İslami ahlak ölçüsüne sadık kalarak hakkı ve hakikati savunmaya devam edeceğiz. Ey islam düşmanları şunu çok iyi bilmelisiniz ki her kim hakkı hakikati savunursa , bugün Ali Erbaş hocamızın yanında olduğumuz gibi onun yanında oluruz. Her kim hakkın hakikatin karşısında olursa biz de onun karşısında oluruz. Kadirli Sivil Toplum Platformu olarak Ali Erbaş hocamıza ve onun şahsında islama ve değerlerimize yapılan saldırıyı kınıyoruz..

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz