“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Şahin müjdeyi sahada verdi…

Şahin müjdeyi sahada verdi…

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

Kadirli “Retro Cafe ” açıldı
    • 2 Eylül 2020 - 08:10:14

Kadirli’li genç girişimciler Atakan Kederoğlu ve Abdullah Dolgun tarafından Adliye Sarayı karşında “Retro Cafe” hizmete girdi.
İlçenin sosyal yaşamına katkı yapmak isteyen genç girişimciler Atakan Kederoğlu ve Abdullah Dolgun tarafından hizmete açılan nezih ve ferah mekanda soğuk ve sıcak içeceklerin yanında Pasta ve süt tatlıları da bulunuyor.
Kederoğlu ve Dolgun, Kadirli’de bu tür nezih mekanlara ihtiyaç olduğunu belirterek, “Kadirli’mizin sosyal yaşamına katkı yapacağını düşündüğümüz bu mekanın, sektörde de yaratacağı rekabet ile hizmet standartlarını da yükselteceğini düşünüyorum. Gelişen ve büyüyen ilçemizin bu tür nezih mekanlarına ihtiyacı var. Güleryüzlü ve deneyimli personelimizle müşterilerimize en güzel hizmeti vereceğiz. Bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlara, yakınlarımıza, müşterilerimize, kıymetli büyüklerimize, çiçek gönderenlere ve Kadirli halkımıza çok teşekkür ediyoruz.” dediler.
Atakan Kederoğlu ve Abdullah Dolgun, “Retro Cafe” işyerine Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, Kadirli Kaymakamı Ahmet Arık, Adana eski Büyükşehir Belediyesi Başkanı ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin başdanışmanı Hüseyin Sözlü, MHP İlçe Başkanı Alptekin Uçmak, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Binbaşı Yusuf Avcı, İlçe Emniyet Müdürü Erkan Samaras, bazı kurum ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve değerli misafirlere hayırlı olsun ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiler.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz