YANIK  İBA’YA VE  MECLİS ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

YANIK İBA’YA VE MECLİS ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

İL GENEL MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

İL GENEL MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

İL ÖZEL İDARESİ MAKİNE PARKINA 1 MICIR SERİCİ, 2 GREYDER, 6 KAMYON VE 1 TIR ALINDI

İL ÖZEL İDARESİ MAKİNE PARKINA 1 MICIR SERİCİ, 2 GREYDER, 6 KAMYON VE 1 TIR ALINDI

Kan bağışına davet…

Kan bağışına davet…

İnşaatta kaza..

İnşaatta kaza..

 KADİRLİ OTO GALERİCİLERİ BİRLİKTE GALERİCİLER SİTESİ KURUYORLAR
    • 6 Mart 2020 - 06:41:57

Otomotiv alımı ve satımı yönünden bölgemizde güvenin adresi olarak gösterilen ilçemizde oto galericiler bir araya gelerek birlikte kooperatif kurdular.
Çetin oto galeri Adem Çetin başkanlığında kurulan oto galericiler yapı kooperatifi başkan yardımcılığını ilçemizin önde gelen oto galericilerinden Soner Kandil’in yürüttüğü ekip tüm oto galericilerle birlikte Kadirli oto Galericiler Sitesininde kurmak için çalışma başlattı.
Kadirli şoförler odası başkanı Ozan Atılgan’ın desteğini de alarak birlikte Kadirli kaymakamı Ahmet ARIK’ı ziyaret eden kooperatif yönetimi projelerini kaymakam Arık’a anlattılar. Kadirli Oto Galericiler Sitesi kurmak için çalışma başlatan ve kendi imkanlarıyla siteyi kurmak için yaklaşık 100 dönüm araziyi alma aşamasında olan Oto galericilerin bu girişimlerini desteklediğini belirten Kaymakam Arık İlçemizde güvenli oto alım satımı amacıyla kurulan bu girişimi tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.
Kadirli Oto Galericiler Kooperatifi başkanı Adem Çetin “İlçemizde galericiliğin standardını yükseltmek, geniş ve ulaşılabilir bir alanda hizmet vermek için ilçemizdeki tüm galerici arkadaşlarımızla bir araya gelerek Kadirli Oto Galericileri Yapı Kooperatifimizi kurduk. O günden bugüne çalışmalarımız son hızıyla devam etmektedir. Mesleğimizde birlik, beraberlik ve dayanışmayı sağlama amacıyla galerici esnafımız ile birlikte çıktığımız bu yolda tüm çabamız kadirlimize güzel bir eser bırakmaktır. İstiyoruz ki halkımız araba alacağı zaman; ailesiyle, çocuklarıyla birlikte gelip kapı kapı gezmeden alışveriş merkezi tadıyla, çok alternatifli, marka ve fiyat seçeneklerini bir arada bulabilsin.

Tüm yasal işlemleri yine aynı yerde gerçekleştirerek testleri yapılmış bir şekilde aracını satın alabilsin. Sitemiz faaliyete geçtiğinde 2018 yılında resmi gazetede yayınlanan 2’nci el otomobil ticaretiyle ilgili yönetmelik gereğince galericiler şehir içinden çıkartılacaktır. Şehir içerisinde apartman altı galeri ya da kayıt dışı, ayaküstü yapan kişilerce yürütülen problemlerin yaşandığı 2. El otomobil ticareti sonlanacaktır. Tamamen kendi öz kaynaklarımızla yaklaşık 100 dönüm olarak satın alma aşamasında olduğumuz alanda kurulacak sitemizin projesi İçerisinde kafe, restoran, mescit ve yanında banka, noter, trafik tescil bürosu gibi diğer hizmetler birimleriyle haftanın 7 günü hizmet verecektir. Kadirlimizi otomobil ticareti sektöründe bölgemizin ve ülkemizin gözdesi hatta incisi haline getirebilmek için elimizden geleni yapacağız” dedi.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz