ATAMASI YAPAN DOKTORLAR HASTA KABULÜNE BAŞLADI

ATAMASI YAPAN DOKTORLAR HASTA KABULÜNE BAŞLADI

SUMBAS’DA 23 NİSAN COŞKUSU

SUMBAS’DA 23 NİSAN COŞKUSU

OTOMOBİL EVİN BAHÇESİNE DÜŞTÜ 1 YARALI

OTOMOBİL EVİN BAHÇESİNE DÜŞTÜ 1 YARALI

KADİRLİ’DE 104.YIL 23 NİSAN COŞKUSU

KADİRLİ’DE 104.YIL 23 NİSAN COŞKUSU

VALİ YILMAZ, 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NDE BULUŞTU

VALİ YILMAZ, 23 NİSAN ÇOCUK ŞENLİĞİ’NDE BULUŞTU

KADİRLİ OSMAN GAZİ ANADOLU LİSESİ BULGARİSTAN’DA “CİNSİYET EŞİTSİZLİĞİNE” DUR DİYOR!
    • 15 Kasım 2021 - 08:08:52

Kadirli’nin AB bünyesinde yürütülen Erasmus+ Stratejik Okul Ortaklıkları Projeleriyle bir çok konuda çalışma yapan Osman Gazi Anadolu Lisesi bu kez de eğitimde cinsiyet eşitliğine farkındalık yaratmak için yürüttükleri “GIS-Gender Inequality in Schools” projesi için Bulgaristan’a bir hareketlilik gerçekleştirildi. Blagoevgrad şehrine yapılan bu hareketlilikte eşit eğitim haklarını vurgulayan sunular, videolar ve müzik performansları sergilendi. Ayrıca Bulgaristan’ı ve kültürünü tanımak için Sofya ve yakın şehirlere geziler düzenlendi, müze ziyaretleri yapıldı ve çeşitli kültürel etkinliklere yer verildi.
Okul Müdürü Cavit Onat, konuyla olgili olarak “Okulumuzda yürütülen her bir projenin ayrı bir amacı var.

Bu projemizde de vurgulamak istediğimiz nokta, eğitimdeki tüm ön yargıları bir kenara bırakıp her öğrencinin cinsiyet faktörüne bakılmaksızın ilgi duyduğu alana yönelmesi, istediği mesleği icra etmesi ve meslek seçiminde cinsiyet ayrımının ortadan kalkması. Bunun için de okulumuzda özellikle bilişim teknolojisi alanında kız öğrencilerin de kendini gösterebileceği imkanlar yaratıyoruz ve gerekli ortamı sağlıyoruz. Yasadığımız toplum içinde böyle hassas bir konuya değinmek ve farkındalık yaratmak beni ayrıca gururlandırıyor.” ifadelerinikullandı..

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz