Kadirli ilçesinde Kadirli Müftülüğü Zeliha Kastal Hafızlık kursu ve Tuğba Saat işbirliği ile 500 çocuğa iftar programı düzenlendi.
Kadirli’de müftülük, Zeliha Kastal Hafızlık kursu ve Tuğba Saat tarafından organize edilen iftar programında 500 öğrenci aynı anda oruçlarını açtı. Programda iftarın arından Zıp zıp, 10 d Sinema, tiyatro, gölge oyunları, yumurta taşıma ve halat çekme gibi çeşitli etkinliklerle çocuklar doyasıya eğlendi.
Programa Kadirli müftüsü Necati Gündoğdu,hayırsever Tuğba Saat,vaiz Arzu Gündoğdu’da katıldı. Zeliha Kastal hafızlık kursu Müdürü Gonca Küçükkavruk, “Çocuklarımıza Müslümanların aynı anda sofraya oturmasının güzelliği, birlik beraberlik, merhamet, sabır, dayanışma bilinci aşılama zihinlere güzel ramazan hatıraları kaydetmek amaçlarımız arasındaydı dedi. Programda emeği geçenlere ve hayırsever Tuğba Saat ve eşine teşekkür edildi.
- UYARI
- Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
- “DEĞERLER EĞİTİMİ”KAPSAMINDA BAKKALA ANLAMLI ZİYARET
- YAKUP KOCABAŞ KIZILAY ŞUBE BAŞKANLIĞINDA GÜVEN TAZELEDİ
- Motosiklet tutkunları depremzedeleri unutmadı
- Vefat haberi
- Ali Erbaş’dan vali Yılmaz’a Ziyaret
- KAYIP KOYUNLARI JANDARMA BULDU
- Durmuşoğlu”Deprem Sadece Binaları Değil,Geçmişten Geleceğe Uzanan Nice Hatırayı sa Aldı Götürdü”
- Depremde hayatını kaybedenler için anma proğramı düzenlendi
- Jandarmadan operasyon
- Yusuf izlettin grup köyleri içme suyu birliğine yeni araç
