DOĞA SEVERLER GÜZEL HAVANIN TADINI ÇIKARDI

DOĞA SEVERLER GÜZEL HAVANIN TADINI ÇIKARDI

VALİ DR. ERDİNÇ YILMAZ, KADİRLİ’NİN TESPİH USTALARI KAZIM İSPİR VE MUSTAFA İSPİR’İ ZİYARET ETTİ

VALİ DR. ERDİNÇ YILMAZ, KADİRLİ’NİN TESPİH USTALARI KAZIM İSPİR VE MUSTAFA İSPİR’İ ZİYARET ETTİ

TUĞRA YÜZME HAVUZU YARIN SEZONA BAŞLIYOR

TUĞRA YÜZME HAVUZU YARIN SEZONA BAŞLIYOR

EĞİTİM – BİR – SEN İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI

EĞİTİM – BİR – SEN İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI

ÇOCUKLAR “23 NİSAN ŞENLİKLERİNDE” EĞLENDİ..

ÇOCUKLAR “23 NİSAN ŞENLİKLERİNDE” EĞLENDİ..

KADİRLİ KAYMAKAMLIĞI BASIN AÇIKLAMASI
    • 10 Ekim 2019 - 07:24:42

Geçtiğimiz günlerde bazı basın ve yayın organlarında ve sosyal medya’da ilçemizde yaşayan bir aile ile ilgili “EVDEN ATILDILAR, İNŞAATA SIĞINDILAR” konulu haber incelenmiş, kamuoyunun ve basın kuruluşlarının bilgilendirilmesi amacıyla aşağıdaki açıklamanın yapılması gerekli görülmüştür.
Yayınlanan haberlerde bahse konu ailede anne ve kızın kanser hastası oldukları, ev sahipleri tarafından evden atıldıkları ve bir inşaata sığındıkları iddiaları yer almış, haberin duyulmasıyla birlikte ilgili kurumlarımız hemen harekete geçirilerek aileyle görüşülmüş, yapılan incelemede habere konu Anne F.T’nin, babası A.T., Kardeşi M.T. ve torunu M.D. ile birlikte Şehit Orhan Gök mahallesinde kiracı olarak oturdukları, evin sahibinin evin mülkiyetini satması dolayısıyla evi boşaltmak durumunda kaldıkları, aynı mahallede ikamet eden Kızları P.O’nun evine taşındıkları, eşyalarını ise komşuları R. K.nın inşaat halindeki evine yerleştirdikleri, Annenin Kanser hastası olduğuna dair herhangi bir belge ve bilgiye ulaşılamadığı, kanser tedavisi gören kızları H.Y.T’nin İstanbul Pendik ilçesinde ikamet ettiği, İstanbul Haydarpaşa Numune Hastanesinde tedavi gördüğü, annesinin yanına geçici olarak ziyarete geldiği ve 24 Ekim tarihinde tekrar İstanbul’ döneceği, Habere konu anne F.T’nin ölen kocasından 1656.60 TL emekli aylığı aldığı, ayrıca beraber kaldığı babası A.T’ye baktığından dolayı Aile Çalışma ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünden 1384.59 TL bakım aylığı aldığı, baba A.T’nin de 637.79 TL S.Y.D.V. Müdürlüğünden yaşlılık aylığı aldığı, ayrıca Anne F.T’nin üzerine kayıtlı 2006 model levent marka Midibüs ve 1993 Model Kia marka kamyonet bulunduğu, ailenin aylık gelirinin 3.876.00 TL olduğu anlaşılmıştır.
Ayrıca aile devletin sağlık hizmetlerinden ücretsiz olarak faydalanmaktadır.
Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarız.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz