YANIK  İBA’YA VE  MECLİS ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

YANIK İBA’YA VE MECLİS ÜYELERİNE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

İL GENEL MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

İL GENEL MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

İL ÖZEL İDARESİ MAKİNE PARKINA 1 MICIR SERİCİ, 2 GREYDER, 6 KAMYON VE 1 TIR ALINDI

İL ÖZEL İDARESİ MAKİNE PARKINA 1 MICIR SERİCİ, 2 GREYDER, 6 KAMYON VE 1 TIR ALINDI

Kan bağışına davet…

Kan bağışına davet…

İnşaatta kaza..

İnşaatta kaza..

KADİRLİ GENÇLİK MERKEZİNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ
    • 30 Temmuz 2019 - 07:25:21

Kadirli’de bir birinden güzel sosyal projeleri hayata geçiren ve gençliğin uğrak yeri olan Kadirli Gençlik Merkezi Müdürlüğü sıcak havada küçük dostlarını unutmayarak örnek bir davranışa imza attı.
Bunaltıcı sıcaklarda küçük dostlarını unutmadıklarını söyleyen Kadirli Gençlik Merkezi Müdürü Kamil Kerimoğlu “Kadirli Gençlik Merkezi olarak; Sıcak yaz günlerinde küçük dostlarımızı da düşündük. Merkezimizde hazırlamış olduğumuz su ve mama kaplarını merkezimizin çevresine koyduk. Gönüllülerimiz ve üyelerimiz de evde yaptıkları su ve mama kaplarını kapılarının önüne koydular. Sonuç olarak onlar da bizim gibi can taşıyorlar ve bu dünyada bizim kadar yaşamaya hakları var. Böyle bir şeye vesile olduğumuz için çok mutluyuz. Bu projemize herkesimin destek vermesi lazım. Sokak hayvanları için bir kap su birkaç parça yiyecek evlerin balkonuna, önüne ve damlara koyarak yaz sıcağında ihtiyacını karşılayamayan hayvanlara kolaylık sağlayarak yardımcı olmuş olacaklar ve projemizin de gönüllü destekçileri olacaklar” diyerek emeği geçen herkese teşekkür etti.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz