OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

Kadirli Fen lisesi öğrencileri “POLONYA”da.. 
    • 6 Aralık 2021 - 06:56:18

Fen lisesi öğrencileri “POLONYA”da.. Kadirli’nin başarılı okullarından Şehit Muhammet Mustafa Karabörk Fen Lisesi, AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı Erasmus+ kapsamında yürüttükleri “ Learning and Teaching with Digital Tools in Education “Eğitimde Dijital Araçlarla Öğrenme ve Öğretme“ adlı projenin ilk hareketliliğini Polonya’nın Ostroleka şehrinde bulunan proje okul ortağı 3 Liceum Ogólnokształcące w Ostrolece im. Unii Europejskiej okulunda gerçekleştirdiler.

Gerçekleştirilen hareketliliğe Proje koordinatörü ve İngilizce Öğretmeni Ümit Kaçıra, Almanca Öğretmeni Zekeriya Hatınoğlu, öğrenciler Esma Nur Çınkır, Zehra Nur Bilir, Zerensu Kaya , Kerim Hatınoğlu ve Fahrettin Enes Şahin katıldılar.

Katılımcılar, Belçika, Fransa, İspanya Kanarya Adalarında gelen öğretmen ve öğrencilerle bir dizi eğitim faaliyetinde bulundular.

Ostroleka şehrinde bulunan ziyaretçiler Polonya’nın eğitimi sistemini, kültürünü, yaşam şeklini ve tarihini yerinde tanıma fırsatı buldular.

Öğretmenler ve öğrenciler çeşitli atölye çalışmalarına katıldılar. Ayrıca sınıflara girerek ders işlenişini incelediler. Öğrencilerimiz ayrıca girdikleri sınıflarda ülkemizi, şehrimizi ve okulllarını görsel materyaller kullanarak tanıttılar.

Ostroleka şehrinde İngilizce Öğretmeni Ümit Kaçıra, bu tür projelerin öğrencilerin özgüvenini arttırdığını, hedef dili ( İngilizce ) yaşayarak kullandığını, farklı kültürleri tanıdığını ve diyaloğu arttığını söyledi.

Bu tür projelerin ülkemizi, şehrimizi tanıtmak için bir fırsat olduğunu da belirten Kaçıra, projenin son gününde yapılan veda gecesinde öğrencileri halk oyunu sergilediğini ve ayrılık vaktinde duygulu anlar yaşandığını da ekledi.

Erasmus+ Sratejik Okul Ortaklıkları projeleri AB hibe destekli projeler olup ülkemizde AB bakanlığı Ulusal Ajans tarafından desteklenmektedir.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz