KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

KADİRLİ BELEDİYESİ GELENEKSEL ÇOCUK OYUNLARI ŞENLİKLERİ DÜZENLENDİ

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

Hasan Dede Türbesi için iyileştirme ve çevre düzenlemesi çalışmaları başladı.

KADİRLİ TİCARET BORSASI BAŞKANI VE YÖNETIM KURULU ÜYELERİ  BASINLA BİR ARAYA GELDİ

KADİRLİ TİCARET BORSASI BAŞKANI VE YÖNETIM KURULU ÜYELERİ BASINLA BİR ARAYA GELDİ

TEKELİ KÖYÜNDE ÇIKAN YANGINDA ODUN VE BALYALAR YANDI

TEKELİ KÖYÜNDE ÇIKAN YANGINDA ODUN VE BALYALAR YANDI

Başkan Olcar, şoför ve galerici esnaflarıyla bir araya geldi

Başkan Olcar, şoför ve galerici esnaflarıyla bir araya geldi

KADİRLİ BELEDİYESİ’NDEN İDDİALARA CEVAP
    • 5 Mayıs 2020 - 07:40:22

Cemalpaşa Mahallesine yapılacak olan Millet Bahçesi ve Eski Otogar yeri ile ilgili CHP İlçe Başkanı Mehmet Orhun Döğüşçü’nün açıklamalarına Kadirli Belediye Başkanlığı olarak cevap verme hakkı doğmuştur.
Öncelikle Millet Bahçesi projemiz Şehit Kansu Küçükateş mahallesinde 12 dönüm değil, Cemalpaşa Mahallesinde 20 dönümdür.
Ayrıca Sayın Başkanın ifade ettiği Millet Bahçemiz, yeni bir proje değil, Cemalpaşa Mahallesinde yapılan kamuoyu araştırmasına dayalı, Kadirli’nin en büyük parkı olarak halkımıza söz verdiğimiz bir projedir. Sayın Cumhurbaşkanımız Millet Bahçelerine dikkat çekmesiyle birlikte bizlerde bu doğrultuda Kadirli’nin en büyük parkını millet bahçesi yapmak için proje hazırladık. Bununla ilgili Çevre ve Şehircilik Bakanımızla yaptığımız girişimlerde millet bahçesi projesi uygun görülmüş ve 1 Milyon 500 bin Türk Lirası Hibe verilmiştir. Hibe rakamının artırılacağı gibi 3 milyon 500 bin TL’lik uzun vadeli kredi için meclisimizden yetki isteyeceğiz. 1 Milyon 500 bin hibe, 3 milyon 500 bin kredi toplam 5 milyon TL ve geriye kalan kısmının da Bakanlık tarafından hibe olarak karşılanması için görüşmelerimizin devam ettiğini belirtmek isteriz.
Cemalpaşa Mahallemizde Belediyemize ait olan 20 dönümlük arazide yapılacak olan Millet Bahçesi nüfus yoğunluğu bakımında bu bölgede yapılması hem halkımızın hem de meclisimizin kararı ile yapılmaktadır. Böyle güzel bir yeşil alan ve insanlarımızın dinlenebileceğiz alanları oluşturmak bizim görevimizdir.
Eski Otogar yeri ile ilgili olarak da; kamuoyu araştırmaları yapılmış olup bu doğrultuda projelendirme ve uygulaması çalışmaları başlatılacaktır.
Hiçbir projemizi oldubittiyle değil hizmetten faydalanacak olan vatandaşlarımızla hep birlikte ortak akılla yapıyoruz.
Kadirli Belediyesi halkından aldığı güçle Halkına hizmet etmeye devam edecektir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz