OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

OSMANİYE VALİSİ ERDİNÇ YILMAZ KADİRLİ’DE İNCELEME VE ZİYARETLERDE BULUNDU..

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

KAN BAĞIŞI KAMPANYASINA YOĞUN İLGİ

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

100. YIL ORTAOKULU TÜRKİYE YARI FİNALLERİNDE

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

ŞEHİT POLİSLERE YASİN-İ ŞERİF OKUTULDU

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

UYUŞTURUCU OPERASYONU 2 KİŞİ TUTUKLANDI

KADİRLİ BELEDİYESİ EBA SINIFI VE GEZİCİ EBA HİZMETE GİRDİ
    • 2 Ekim 2020 - 06:39:50

Kadirli Belediyesi tarafından uzaktan eğitimde sıkıntı yaşayan öğrencilerin yararlanması için biri sabit biri ise otobüsle mahalle mahalle gezecek olan Gezici Eba sınıfı hizmete başladı.
Şehit Mustafa Yağız Mahallesi Eski Halı Sahada uzaktan eğitim alacak ve ekonomik yetersizlikler nedeniyle EBA’ya erişemeyen öğrenciler için hazırlanan Eba Sınıfı ve Gezici Eba Otobüsü Kadirli Kaymakamı Ahmet Arık, Belediye Başkanı Ömer Tarhan, İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Tapsız ve İlçe Tarım ve Orman Müdürü Fatin Rüştü Özeser’in katılımı ile hizmete açıldı.
Covid-19 kurallarına uygun şekilde öğrencilerin uzaktan eğitim almaları için hazırlanan EBA Sınıfının açıldığını söyleyen Belediye Başkanı Ömer Tarhan, “ Ekonomik yetersizlikler ve teknolojik imkanları olmayan öğrenciler için Şehit Mustafa Yağız Mahallesinde bir sınıf oluşturduk. İçerisinde bilgisayar ve interneti bulunan bu sınıf uzaktan eğitim için EBA’ya girerek ders yapacak yada dinlemek isteyen öğrencilerimize hizmet verecek. Yine içerisinde bilgisayar ve interneti bulunan bir otobüsümüzde mahallelerde öğrencilerimizin hizmetinde olacak. Eğitime desteğimiz bununla da sınırlı kalmayacak. Tablet kampanyası ile Milli Eğitim Müdürlüğümüzün belirleyeceği Kaymakamlığımızın da onaylayacağı 250 öğrencimize internet paketi dağıtacağız” dedi.
Kadirli Kaymakamı Ahmet Arık ise “ Kadirli Belediyemizin bugün burada hizmete sunduğu Eba Sınıfı ile uzaktan eğitime ulaşma sıkıntısı yaşayan öğrencilerimiz için güzel bir hizmet. Ayrıca Gezici Eba Sınıfı olarak dizayn edilen otobüsü de öğrencilerimizin hizmetine sunuyorlar. 250 öğrenciye de ücretsiz internet paketi verecekler. Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Tablet Kampanyası konusunda da önemli mesafeler alıyoruz ancak bağışlar yeterli değil. Kapsamını genişletiyoruz. İhtiyaç sahibi öğrencilerimizin tablet ihtiyaçlarını karşılamak adına yoğun bir çaba içerisindeyiz” dedi.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz