Kadirli Andırın Yolu Kesim Köyü mevkiinde heyelan nedeniyle uçmuş olan ve birkaç yıldır yapılmayan bozuk yol Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu’nun yoğun girişimleriyle yapılmaya başlandı.
Konuyla ilgili bilgi veren Ak parti Kadirli İlçe Başkanı İsmail Oruç, heyelanlı bölgenin her an yeniden kayma riski bulunduğundan dolayı alanın iyice oturması için beklemede kalınmıştı. Sayın Milletvekilimiz Mücahit Durmuşoğlu beyin girişimleri ile Karayolları Bölge Müdürü İlçemize gelmiş, heyelanlı bölgede sayın vekilimizle birlikte incelemelerde bulunmuş, karayolları görevlilerinin incelemesi tamamlandıktan sonra heyelanlı bölgede bakım ve onarım çalışmaları başlamış bulunmaktadır. Yolun bu kısmı en kısa zamanda tamamlanarak eskisinden daha sağlam olarak hizmete açılacaktır. Dedi.
İsmail Oruç Tokmaklı-Andırın arasındaki Harboğazı mevkiinde de çalışmaların eş zamanlı olarak başladığını ve burasınında tamamlanarak en kısa zamanda hizmete açılacağını söyledi.
Ak parti Kadirli ilçe Başkanı Oruç İlçe yönetimi olarak bu yolun Kadirli için önemini bildiklerini ve yapım çalışmalarının takipçisi olacaklarını belirterek yolun tamamlanması için baştan beri desteğini esirgemeyen Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu’na teşekkür etti.
- UYARI
- Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
- VALİ YILMAZ’DAN ENERJİ-SA’YA ZİYARET
- Osmaniye’de gösteri yürüyüşü ve açık hava toplantıları 28 Nisan’a kadar yasaklandı
- ÖZEL AĞAÇLANDIRMA PROJESİYLE DESTEK DEVLETTEN KAZANÇ AGAÇTAN
- 15 TEMMUZ İMAM HATİP ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİ ETWİNNİNG İLE GELİŞİYOR
- Asker çift, nikah masasına üniformalarıyla oturdu
- Kiraladıkları evi atölyeye çeviren kadınlar, el işi çeyizlik üretip satıyorlar
- İmam, “askıda kitap, al götür, oku getir” projesiyle okuma alışkanlığı kazandırıyor
- ANDIRIN”A TOKİ KONUTLARI İÇİN GİRİŞİMLER BAŞLATILDI
