“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

“31 Mart’ta çok önemli bir karar vereceğiz!

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Motosiklet kulüplerinden başkan Tarhan’a destek

Şahin müjdeyi sahada verdi…

Şahin müjdeyi sahada verdi…

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ANDIRIN CADDESİ İFTARI 28 MART 2024 PERŞEMBE GÜNÜ

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

ÖĞRETMEN KİMDİR ?

İYİ PARTİ TEŞKİLATI ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİ
    • 10 Şubat 2022 - 07:55:46

İyi Parti Kadirli İlçe Teşkilatı Atatürkçü Düşünce Derneği Kadirli Şubesi’ni yeni binasında ziyaret etti.
Ziyarette konuşan İyi Parti Kadirli ilçe başkanı Mehmet Soğancı ; “Son dönemde Türkiye’de yaşanan toplumsal rahatsızlıkların çözümünde Atatürk’e ve ilkelerine ne kadar muhtaç olduğumuz ortaya çıkmıştır” dedi.
Pazar Mahallesi, Osman Nuri Saygılı Caddesindeki yeni yerine taşınan Atatürkçü Düşünce Derneği’ne nezaket ziyareti yapan İyi Parti İlçe Başkanı Mehmet Soğaancı, Kadın politikalarından sorumlu başkan yardımcısı Berna Bulu, Kadın kolları Başkanı Binnaz Güfer ve diğer yönetim kurulu üyelerini makamında karşılayan ADD Kadirli Şube Başkanı İbrahim Ayyıldız, Yönetim kurulu üyeleri Nuri Delikurt, Güllü Başdoğan, Aysen Korkmaz, Mehmet Başdoğan, Osman Işık ve Turan Kütküt ziyaretten duydukları memnuniyeti belirttiler.
Ayyıldız konuşmasında;
ADD nin sıradan bir dernek olmadığını vurgulayarak “ADD örgütlülüğü, her zaman toplumsal barışı hedefleyen bir harekettir. Atatürk İlke ve İnkılaplarına inanmış, bu prensipleri içselleştirmiş kişilerin seçtikleri en önemli ve tek yoldur. Bu örgütlülük çağın gerekliliği neyi gerekli kılıyorsa o prensiplerde hareket etme hareketidir ADD asla sıradan bir sivil toplum örgütü değildir” dedi.

  • UYARI
  • Sistem 2 Farklı Yöntemle IP Numaranızı Kayıt Altına Almaktadır. Yasal Durumlarda Bu Kayıtlar Yetkili Mercilere Tarafımızdan Verilecektir. Lütfen Yorumlarınızı Buna Dikkat Ederek Yazınız.
  • Yorumla

ANKET

Sitemi nasıl buldunuz?

Üye Girişi
  • Kullanıcı Adınız
  • Şifreniz